Simplitude

Simplitude har bildats för att hjälpa dig som vill förverkliga dina ambitioner och om att skapa en bättre morgondag, för dig som behöver få ut effekten av digitalisering och förbättra en lösning eller verksamhet. Vi vill bli din strategiska innovationspartner.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Specialist Partner

Vi ser ett behov på marknaden av någon som tar ansvar för hur man får det att hända och hur man får det att hänga ihop. Vi vet hur man kopplar ihop strategier med det som faktiskt görs och vi vill bli er strategiska innovationspartner. Vi vill hjälpa till med målformulering och se till så att ni gör rätt saker förankrat i mål och vision för att skapa värde och utveckla er verksamhet.

Digitalisering för oss är ett verktyg som kan skapa innovation, förbättrade arbetssätt, ökad effektivitet och ökad kundnytta och som i slutändan kan förbättra organisationens resultat.

För få ut nyttan i de digitala satsningarna så krävs en förmåga att se helheten, en vilja att jobba tvärfunktionellt och förmågan att göra medvetna val som förenklar och skapar förutsättningar. Vi riktar oss till de som har höga krav, inser styrkan i strategisk innovation och strävar efter att skapa en bättre morgondag.

Vi som arbetar på Simplitude är alla erfarna konsulter med olika specialistkompetenser som vi använder för att göra det komplexa enkelt, det suddiga tydligt och för att göra våra beställare till hjältar i sina verksamheter. Vi arbetar idag i komplexa projekt med många beroenden både i offentlig verksamhet och i privata bolag.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev