silver

Strateg Agency

Strateg Agency är en kommunikationsbyrå med många års erfarenhet av Sitevision. Här utvecklas användarcentrerade webblösningar med stort fokus på kreativitet, kommunikation och varumärke.

Bland Strategs kunder hittar vi många starka varumärken med en tydlig gemensam nämnare: insikten om alla de fördelar och vinster som en genomtänkt digital lösning innebär. Strateg jobbar med kunder inom de allra flesta segment, från små företag med lokal anknytning till internationella bolag, och har massor av erfarenhet av digitala produktioner. Här finns dessutom ett stort gäng grymma kreatörer – från ux-designers, art directors, designers och copywriters till front- och backendutvecklare. Tillsammans skapar de digitala upplevelser med lång hållbarhet, upplevelser som på riktigt tillför värde för slutanvändarna.

– Tack vare Sitevision och plattformens flexibilitet och smidighet kan vi fokusera på vår spetskompetens inom till exempel design, informationsstruktur och webbutveckling. Det känns väldigt bra, säger Fredrik Vannestål, Account Director på Strateg.

Strateg Agency har kontor i Örebro och Stockholm och är del av Diplomatgruppen, en ledande grupp av kommunikationsbyråer i Norden. Gruppen utvecklar kundernas affärer genom att förena djupgående strategisk affärsförståelse och varumärkesexpertis med kreativitet och teknisk kompetens.

Kontakta oss

Strateg logotyp

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev