Toxic

Toxic är en digital byrå med ursprung i Anderstorp men finns idag med kontor även i Jönköping och Borås. Vi är experter på digital information och hjälper dig att lyckas i den digitala världen.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner

Toxic är en digital byrå där det idag jobbar 60 medarbetare. Resan började år 1994 med 14-årige Kalle, ett modem och internetuppkoppling via Connect2internet. Redan som tonåring kodade han webbar till kunder runt om i hela världen. Två år senare startade Kalle bolaget PublishIT och sedan dess har nya kontor öppnats i Jönköping, Anderstorp och Borås. Eftersom namnet PublishIT kanske inte allting klingade väl beslutade han sig för att byta namn till Toxic. Vi har vuxit mycket de senaste åren, utnämnts till Gasellföretag fyra år i rad och gasat oss ur pandemikurvan med ett lysande tillväxtresultat.

När det gäller Sitevision bygger vi främst intranät till våra kunder och oss själva. Vi har arbetat med Sitevision i sex år och har under denna tid hunnit bygga ett gäng stora och komplexa sajter åt stora kunder inom den privata sektorn. Lösningarna inkluderar oftast omfattande intranät – men vi har också byggt publika webbplatser med Sitevision.

För oss är det viktigt att bidra till kundens tillväxtresa. Det innebär att vi först identifierar ett behov, designar en tilltalande visuell plattform och utvecklar lösningen. När lösningen är på plats hjälper vi ofta till med content och digital marknadsföring.

Toxic verkar för jämlikhet i tech-branschen. Genom olika interna insatser jobbar vi aktivt för jämlikhet och för att vara den arbetsplats som alla vill jobba på och med. Förutom jämlikhet tar vi också vårt sociala ansvar genom stöttning till värdeskapande organisationer vi tror på, bland annat Missing People, Svenska Innebandyförbundet, Svensk Friidrott och Friends.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev