ÅF Digital Solutions​

ÅF har gedigen kompetens kring Sitevision, systemutveckling, mobilitet och användbarhet. Med flera certifierade Sitevisionkonsulter levererar vi webblösningar som är stabila, användarvänliga och moderna – och alltid med tydlig nytta för kunden. Vi gör det gärna tillsammans med våra kollegor på Inuse som levererar servicedesign och UX i världsklass.

Mer information om ÅF

ÅF Digital Solutions är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom IT. Vi har även stark position inom integrerade system och telekommunikation och våra viktigaste kunder finns inom telekom-, fordons-, försvars-, myndighetssektorerna samt offentlig förvaltning.

ÅF Digital Solutions i Örebro jobbar med kunder från samtliga av dessa sektorer. Vi har ett etablerat leveransteam med bred erfarenhet inom systemutveckling, webb, integrationer, mobilutveckling och användbarhet/UX. Vi är även starka inom projektledning och affärsutveckling och jobbar gärna med digitala strategier tillsammans med Inuse. Vi är dessutom bra på att producera onlineutbildningar/e-learning, både fristående och som en del i utvecklingsprojekt.

Vi vill driva digitaliseringen av vårt samhälle, våra företag och våra industrier framåt. Mycket är gjort, men det finns hur mycket som helst kvar att göra. Varje dag lär vi oss något nytt som vi använder i nästa projekt.

Kanske är det tillsammans med er?

Referenser

Kontaktperson

Jan Korpela
Team Manager Web
Tel: 072 219 61 14 / 010 505 82 41
jan.korpela@afconsult.com

www.afconsult.com