Soleil IT​

Soleil är en av Sveriges vassaste leverantörer av SiteVision-lösningar och vi har medverkat i flera av de mest uppmärksammade SiteVision-projekten. Vi är helt nischade på SiteVision-lösningar och specialister på intranät. Under 2016 omsatte vi 19 Mkr. Vår vision är trivsel och trygghet i det digitala. Det innebär att du som kund både ska trivas och känna trygghet med oss som leverantör och med det vi levererar.

Mer information om Soleil IT

Vi bygger intranät och externa webbplatser. Lösningen kan vara skräddarsydd helt efter dina önskemål eller så väljer du ett av våra kostnadseffektiva, väl beprövade, responsiva och tillgänglighetsanpassade paket.

Hos oss arbetar ett ambitiöst gäng certifierade SiteVision-utvecklare. Alla utvecklare är även utbildade av Funka i WCAG 2.0, nivå AA. Vi har även en rad specialister som kan hjälpa dig; projektledning, UX och grafisk design, content samt utbildningar i SiteVision. Allt för att du ska få en komplett helhetslösning.

Vi är gärna med från start och leder förstudiearbetet. Och vi arbetar också gärna som en långsiktig partner, som ett led i detta har vi en väl etablerad support- och förvaltningsorganisation.

Vi har levererat en lång rad intranät och externa webbplatser i SiteVision. De mest uppmärksammade projekten har varit finalister eller vunnit SiteVisions egna pris, Guldhanden. 2016 var vi den enda SiteVision-leverantören som hade minst en finalist i varje kategori i tävlingen.

Referenser

Andra gemensamma referenser:

  • Intranät för Upplands Väsby Kommun
  • Turistinfo för Forshaga, Grums, Karlskoga och Torsby kommun

Genomförda utbildningar i SiteVision

Antal certifierade: 13

Kontaktperson

Per Johansson
VD
per.johansson@soleilit.se

Mobil: 073-370 06 92

www.soleilit.se