Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision
registered

Simplitude

Simplitude har bildats för att hjälpa dig som vill förverkliga dina ambitioner och om att skapa en bättre morgondag, för dig som behöver få ut effekten av digitalisering och förbättra en lösning eller verksamhet. Vi vill bli din strategiska innovationspartner.

CSWD1
1
CSSD2
1

Vi ser ett behov på marknaden av någon som tar ansvar för hur man får det att hända och hur man får det att hänga ihop.Vi vet hur man kopplar ihop strategier med det som faktiskt görs och vi vill bli er strategiska innovationspartner. Vi vill hjälpa till med målformulering och se till så att ni gör rätt saker förankrat i mål och vision för att skapa värde och utveckla er verksamhet.

Digitalisering för oss är ett verktyg som kan skapa innovation, förbättrade arbetssätt, ökad effektivitet och ökad kundnytta och som i slutändan kan förbättra organisationens resultat.

För få ut nyttan i de digitala satsningarna så krävs en förmåga att se helheten, en vilja att jobba tvärfunktionellt och förmågan att göra medvetna val som förenklar och skapar förutsättningar. Vi riktar oss till de som har höga krav, inser styrkan i strategisk innovation och strävar efter att skapa en bättre morgondag.

Vi som arbetar på Simplitude är alla erfarna konsulter med olika specialistkompetenser som vi använder för att göra det komplexa enkelt, det suddiga tydligt och för att göra våra beställare till hjältar i sina verksamheter. Vi arbetar idag i komplexa projekt med många beroenden både i offentlig verksamhet och i privata bolag.

Verksamhetsutveckling

Att skapa resultat åt våra kunder är Simplitudes huvuduppgift. Inom ramen för verksamhetsutveckling lägger vi grunden för detta genom strategier, processarbeten och förändringsledning. Vi jobbar också med PMO, ledningsutveckling och hjälp med prioritering.

Utveckling och teknik

Innovation, produktutveckling och anpassande eller skapande av produkter är en viktig del för att genomföra en digital transformation. Vi projektleder, utvecklar och samarbetar både lokalt, nationellt och internationellt för att skapa bästa möjliga lösning för våra kunder.

Varumärke och design

Vi hjälper dig att lyfta ert varumärke, er kommunikation och era produkter/tjänster mot skyarna. Vi jobbar med bland annat design thinking, kommunikation, varumärken, formgivning och identiteter för att skapa affärsdriven effekt. Det bästa arbetet sker när vi kan få dessa områden att arbeta tillsammans och vi får belysa problemen från olika vinklar. Vi tror att man ofta hittar unika lösningar och verksamhetsvärde i överlappet mellan olika perspektiv.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.