platinum

Soleil

Hallå! Vad kul att du vill veta mer om Soleil. Vi är ett härligt gäng och ett expansivt konsultföretag. Vi är jättestolta över att vara en SiteVision-partner som har många kunder som har uppmärksammats och gått till final i alla Guldhandens kategorier de senaste åren och där flera också har vunnit.

CSWD1
undefined
CSSD2
undefined

Eftersom våra konsulter också är kommunikatörer, utbildare och verksamhetsutvecklare, har vi bättre förmåga att förstå dina behov och kan därmed ge dig digitala verktyg som gör det enklare och bättre för dig och användarna i vardagen. Vi kan också hjälpa er att koppla ihop funktioner i Office 365, som exempelvis dokumenthantering, grupper och planeringsverktyg med SiteVision.

Alla våra utvecklare som arbetar i kundprojekt är certifierade enligt Certified SiteVision Website Developers (CSWD) och de flesta utvecklare är även certifierade enligt Certified SiteVision Solution Developer (CSSD). Vi har även flera utvecklare med specialkompetens kring SiteVision Sök.

Hos oss stiger temperaturen alltid några extra grader när vi hjälper kunder att implementera och utnyttja digitala verktyg, som externa webbplatser, intranät och samarbetsverktyg, så att de ger mer nytta för verksamheten och användarna.

Referenscase för Soleil

Kontakta oss gärna