platinum

Soleil

Hallå! Vad kul att du vill veta mer om Soleil. Vi är ett härligt gäng och ett expansivt konsultföretag. Vi är jättestolta över att vara platinumpartner till Sitevision och att vi har så många kunder som har uppmärksammats och gått till final i Guldhanden och där flera också har vunnit.

CSWD1
undefined
CSSD2
undefined

Eftersom våra konsulter också är kommunikatörer, utbildare och verksamhetsutvecklare, har vi bättre förmåga att förstå dina behov och kan därmed ge dig digitala verktyg som gör det enklare och bättre för dig och användarna i vardagen. Vi kan också hjälpa er att koppla ihop andra plattformar, såsom Microsoft 365 och Google med er webbplats eller intranät i Sitevision.

Alla våra utvecklare är certifierade enligt Certified SiteVision Website Developers (CSWD) och Certified SiteVision Solution Developer (CSSD). Vi har även flera utvecklare med specialkompetens kring Sitevision Sök.

Hos oss stiger temperaturen alltid några extra grader när vi hjälper kunder att implementera och utnyttja digitala verktyg, som externa webbplatser, intranät och samarbetsverktyg, så att de ger mer nytta för verksamheten och användarna.

Referenscase för Soleil

Kontakta oss gärna

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.