Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision
silver

Strateg Agency

Strateg Agency är en kommunikationsbyrå med många års erfarenhet av Sitevision. Här utvecklas användarcentrerade webblösningar med stort fokus på kreativitet, kommunikation och varumärke.

CSWD1
1
CSSD2
0

Bland Strategs kunder hittar vi många starka varumärken med en tydlig gemensam nämnare: insikten om alla de fördelar och vinster som en genomtänkt digital lösning innebär. Strateg jobbar med kunder inom de allra flesta segment, från små företag med lokal anknytning till internationella bolag, och har massor av erfarenhet av digitala produktioner. Här finns dessutom ett stort gäng grymma kreatörer – från ux-designers, art directors, designers och copywriters till front- och backendutvecklare. Tillsammans skapar de digitala upplevelser med lång hållbarhet, upplevelser som på riktigt tillför värde för slutanvändarna.

– Tack vare Sitevision och plattformens flexibilitet och smidighet kan vi fokusera på vår spetskompetens inom till exempel design, informationsstruktur och webbutveckling. Det känns väldigt bra, säger Fredrik Vannestål, Account Director på Strateg.

Strateg Agency har kontor i Örebro och Stockholm och är del av Diplomatgruppen, en ledande grupp av kommunikationsbyråer i Norden. Gruppen utvecklar kundernas affärer genom att förena djupgående strategisk affärsförståelse och varumärkesexpertis med kreativitet och teknisk kompetens.

Kontakta oss gärna

Fredrik Vannestål, Account Director

fredrik.vannestal@strateg.se

070-184 44 21

strateg.se

Logotyp för Strateg Agency

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.