silver

Webstep

Webstep är ett IT-konsultbolag med kontor i Stockholm, Malmö, Uppsala och Sundsvall. Vi har även ett stort antal kollegor på våra sex norska kontor vilket gör oss till en pålitlig partner.

CSWD1
1
CSSD2
1

Vi verkar lokalt i nära och långvariga relationer med våra kunder och har fördelen av att ha ett stort internt nätverk av kompetenta kollegor i både Sverige och Norge. Våra erfarna konsulter hjälper våra kunder inom bland annat, Java, .Net, Data Science och IT Management och bygger med sin passion och kompetens långvariga relationer som ofta leder till att ytterligare kollegor får förtroende att hjälpa kunden.

På Webstep brinner vi för kompetensutveckling och kunskapsdelning och anordnar därför många kompetensrelaterade aktiviteter både internt och för våra kunder och kollegor i branschen. Vi är även hängivna uppgiften att kontinuerligt göra vårt företag bättre för oss som anställda såväl som för våra kunder och har i flera år i rad placerat oss på listan av Sveriges bästa arbetsplatser baserat på vår medarbetarundersökning, Great Place to Work.