Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Case studie

Intranät på världens hav med Soya Group

Soya Group erbjuder sina medarbetare ett toppmodernt intranät på världens alla hav, helt utan internet.

Inom privatägda koncernen Soya Group i Stockholm finns bolaget Wallenius Marine, som är verksamt inom sjöfart och har hundratals sjöanställda. När koncernens webbgrupp skulle ta fram ett nytt intranät till hela koncernen ställdes man inför komplexiteten att nå medarbetare mitt ute på Stilla Havet, utan internet, på samma smidiga sätt som 200 kontorsanställda.

Intranät utan internet

Lösningen blev ett intranät där vyer, webbarkivering och egna WebAPI:er skapar en version av Intranätet för fartygen som varje natt skickas ut med satellit.

Fartygen går i världsomspännande trafik, och kan vara utan bra internetuppkoppling under långa tider. Utmaningen var blev att få till en lösning så fartygen får ett uppdaterat intranät med relevant information, utan att det skickas onödig data som tar plats i överföringen.

Nästa steg i Soya Groups arbetet blir att ytterligare anpassa vyerna för de olika målgrupperna, samt att utveckla delarna för bokning av träning och semesterlägenheter.

Soya Group

o SiteVision-partner: Consid

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.