Nyheter

Publicerat:

Swedol och TOOLS väljer SiteVision

Under våren 2020 blev Swedolkoncernen, som driver konceptvarumärken Swedol, Grolls och Univern, och TOOLS i Sverige, Norge och Finland genom förvärv del av samma affärsområde inom Momentum Group.

Den 1 oktober går bolagen samman i en gemensam organisation med nordiska centrala funktioner och nationella säljorganisationer i varje land.

För att underlätta det interna informationsflödet och för att skapa en förutsättning för att bygga en intern kultur ska idag fem befintliga intranät gå samman i ett gemensamt. Valet föll på SiteVision intranät.

Det nya intranätet ska serva cirka 2 300 medarbetare i butiker, lager, utesälj och kontor med relevant och personaliserad information. Allt eftersom den nya organisationen faller på plats kommer fler verktyg och funktioner att appliceras till intranätet.

Det nya intranätet driftas via SiteVision Cloud.

Intranätet beräknas lanseras under hösten 2020.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Johan Nilsson på SiteVision.

Johan Nilsson
Marketing Manager
0705 690 288
johan.nilsson@sitevision.se

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för engagerande webbplatser och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer – och över 170 svenska kommuner. Och de heter bland annat SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision?