Nyheter

Publicerat:

Blomsterlandets nya intranät byggs med SiteVision

Med 56 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr krävs knivskarp kommunikation och aktuell information att tillgå oavsett geografisk placering. Därför satsar Blomsterlandet på ett toppmodernt intranät med SiteVision.

Blomsterlandet är en svensk butikskedja som utöver sina produkter är kända för att erbjuda sina kunder stor kunskap, service, inspiration och högt engagemang. Som ett led i att upprätthålla och utveckla denna service satsar Blomsterlandet på ett nytt intranät med funktioner för kunskapsdelning och erfarenhetsutbyte.

Med hjälp av smarta funktioner i SiteVision som en mobilapp och arbetsgrupper kan medarbetarna interagera och hitta rätt information på ett mycket smidigt och effektivt sätt.

Intranätet baseras på SiteVisions intranätpaketering Social Collaboration och kommer driftas i SiteVision Cloud.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Anders Hurtig på SiteVision.


Anders Hurtig
Regionchef Göteborg
070-422 54 22
anders.hurtig@sitevision.se


SiteVision Green Cargo intranät

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för engagerande webbplatser och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer – och över 170 svenska kommuner. Och de heter bland annat SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision?