Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Nyhet

Publicerat:

Green Cargo skapar en digital arbetsplats med SiteVision

Green Cargo, Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik, satsar på en digital arbetsplats med SiteVision för att möta ett växande behov av informationsspridning och tillgänglighet inom organisationen.

Stora delar av Green Cargos arbeten utförs med godståg, och de flesta i organisationen arbetar långt utanför kontoret. Det är en av anledningarna till varför Green Cargo gör en storsatsning på en digital arbetsplats där tillgänglighet är ett av de styrande ledorden. Med 5000 vagnar, 350 lok och nära 2000 medarbetare ställs höga krav på ständigt aktuell information i en anpassad och lättåtkomlig miljö. För att tillgodose verksamhetens behov av rätt, relevant och snabb information väljer nu Green Cargo att bygga ett toppmodernt intranät med SiteVision som plattform för sin blivande digitala arbetsplats.

– Vår utmaning är att säkerställa att alla inom vårt företag har samma snabba tillgång till information och kommunikation, särskilt om de inte arbetar från en fast arbetsstation. Genom ett nytt intranät vill vi skapa en digital arbetsplats där alla medarbetare på Green Cargo kan kommunicera effektivt, öka kunskapsdelningen och främja samarbete, säger HR- & kommunikationsdirektören Sohana Josefsson.

Inför upphandlingen genomförde Green Cargo en gedigen förstudie och slutligen föll valet på SiteVision. En av anledningarna var de färdiga moduler och den flexibilitet som lösningen innebär. Flexibiliteten möjliggjorde ett kostnadseffektivt projekt utan stora utvecklingsinsatser. Att Green Cargo dessutom får goda möjligheter att förändra och förvalta intranätet på egen hand, var en bidragande faktor till valet av plattform.

Green Cargos digitala arbetsplats baseras på SiteVisions intranätpaketering Social Collaboration och kommer ligga i SiteVisions molnbaserade driftlösning: SiteVision Cloud.

Social Collaboration innebär färdiga moduler för interaktion och samarbete, där också SiteVisions mobilapp för intranät ger alla medarbetare tillgång till miljön, oavsett var den anställde befinner sig, eller när informationen behövs.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Johan Nilsson på SiteVision.


Johan Nilsson
Marketing Manager
070-569 02 88
johan.nilsson@sitevision.se

 

SiteVision Green Cargo intranät

Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

Fler nyheter

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.