Nyheter

Publicerat:

Kammarkollegiet bygger webb och intranät med SiteVision

Under 2019 lanserar Kammarkollegiet nya webbplatser och ett toppmodernt intranät.

Kammarkollegiet är en myndighet med mer än 35 uppdrag av regeringen. Ett av huvuduppdragen är att ständigt effektivisera den offentliga förvaltningen genom att ingå ramavtal.

Under hösten blev det klart att Kammarkollegiet kommer bygga sin nya webbplats, samt tillhörande webbplatser, med SiteVision CMS. Som i många fall är anledningarna bakom valet av CMS SiteVisions användbarhet och kostnadseffektiva förvaltning. Den nya webbplatsen ska lanseras under Q1 2019.

I upphandlingen ingår även ett nytt intranät vilket kommer byggas med SiteVisions intranätpaketering Social Collaboration. Lanseringen kommer ske under 2019.

Både den nya webbplatsen och intranätet kommer driftas i SiteVision Cloud.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Johan Nilsson, Marknadsansvarig på SiteVision.


Johan Nilsson
Marketing Manager
0705 690 288
johan.nilsson@sitevision.se

Finspångs kommun väljer SiteVision

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för engagerande webbplatser och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer – och över 170 svenska kommuner. Och de heter bland annat SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision?