Nyheter

Publicerat:

Min Doktors nya intranät i SiteVision

Med ett nytt och mobilt intranät skapar Min Doktor en digital samlingsplats för nyheter och internkommunikation.

Den digitala vårdgivaren Min Doktor är inne i en expansiv fas. Företaget äger nu drop-in klinikerna Minutkliniken, som under våren byter namn till Min Doktor Kliniken, och de närmsta åren ska 10-15 nya kliniker öppnas årligen över hela landet.

I år kommer de att bli över 200 medarbetare, samt över 150 personer som arbetar extra som behandlare i tjänsten. De kommande åren kommer de att fortsätta växa i en snabb takt. Därför har verksamheten valt att satsa på ett intranät som ska tillgängliggöra viktig information och samla medarbetarna som är utspridda på kontor och klinker runt om i landet.

Min Doktor har även valt att integrera bl.a. G-Suite till intranätet för att skapa en helhetsupplevelse för användaren. Intranätet driftas i SiteVision Cloud och beräknas lanseras under Q1.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Johan Nilsson, Marknadsansvarig på SiteVision.

Johan Nilsson
Marketing Manager
0705 690 288
johan.nilsson@sitevision.se

Finspångs kommun väljer SiteVision

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för engagerande webbplatser och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer – och över 170 svenska kommuner. Och de heter bland annat SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision?