Nyheter

Publicerat: 2019-01-23

Min Doktors nya intranät i SiteVision

Med ett nytt och mobilt intranät skapar Min Doktor en digital samlingsplats för nyheter och internkommunikation.

Den digitala vårdgivaren Min Doktor är inne i en expansiv fas. Företaget äger nu drop-in klinikerna Minutkliniken, som under våren byter namn till Min Doktor Kliniken, och de närmsta åren ska 10-15 nya kliniker öppnas årligen över hela landet.

I år kommer de att bli över 200 medarbetare, samt över 150 personer som arbetar extra som behandlare i tjänsten. De kommande åren kommer de att fortsätta växa i en snabb takt. Därför har verksamheten valt att satsa på ett intranät som ska tillgängliggöra viktig information och samla medarbetarna som är utspridda på kontor och klinker runt om i landet.

Min Doktor har även valt att integrera bl.a. G-Suite till intranätet för att skapa en helhetsupplevelse för användaren. Intranätet driftas i SiteVision Cloud och beräknas lanseras under Q1.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Johan Nilsson, Marknadsansvarig på SiteVision.

Johan Nilsson
Marketing Manager
0705 690 288
johan.nilsson@sitevision.se

Finspångs kommun väljer SiteVision

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och över 130 svenska kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!