Nyheter

Publicerat:

Säffle kommun växlar upp med SiteVision

I slutet av 2018 lanserade Säffle kommun ett nytt intranät med SiteVision Intranät. Nu upphandlar kommunen SiteVision ytterligare en gång då en ny externwebb ska byggas.

Den nya externwebben ska byggas med hjälp av SiteVisions färdiga moduler och hoppas stå klar runt årsskiftet. Med hjälp av SiteVisions stöd för WCAG kommer den nya externwebben uppfylla de lagstadgade kraven på tillgänglighet.

Målet är att skapa en ny webbplats med hög tillgänglighet som utgör en aktuell, lättnavigerad och sökbar informationsbank för kommuninvånarna, nyttjar digitala tjänster för att förenkla och erbjuda service för besökarna, samt fungerar som ett attraktivt skyltfönster för Säffle kommun som organisation och som plats att bo och verka på.

Den nya webbplatsen kommer driftas i SiteVision Cloud.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Johan Nilsson på SiteVision.

Johan Nilsson
Marketing Manager
0705 690 288
johan.nilsson@sitevision.se

Säffle kommun väljer SiteVision

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för engagerande webbplatser och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer – och över 170 svenska kommuner. Och de heter bland annat SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision?