Nyheter

Publicerat:

SkiStar bygger mobilt intranät

SkiStar väljer att satsa på SiteVision Intranät för sina medarbetare på företagets populära skidorter i Sverige och Norge.

SkiStar är ett börsnoterat företag och koncernen äger och driver alpina skidanläggningar i Sälen, Åre och Vemdalen samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt St. Johann in Tirol i Österrike. Under vinterhalvåret har bolaget ca 2500 medarbetare.

- Att bygga ett nytt intranät med SiteVision är ett steg i att förbättra den digitala arbetsplatsen med goda möjligheter till interaktion och samarbete, samt att säkerställa tillgängligheten till företagets intranät för samtliga medarbetare säger Camilla Sundqvist, HR-ansvarig på SkiStar.

Med hjälp av SiteVision Intranät får SkiStar en paketerad intranätlösning som är mobilanpassad och stödjer de behov som finns med många medarbetare utspridda på flertalet skidorter.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Johan Nilsson på SiteVision.

Johan Nilsson
Marketing Manager
0705 690 288
johan.nilsson@sitevision.se

SkiStar väljer SiteVision intranät

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för engagerande webbplatser och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer – och över 170 svenska kommuner. Och de heter bland annat SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision?