Nyheter

Publicerat:

TL Bygg väljer SiteVision för det nya intranätet

Tidigare i höstas startade TL Bygg ett intranätprojekt med målet att lansera ett modernt intranät för att sprida kunskap och främja företagskulturen.

 TL Bygg ingår i Atrium Ljungbergkoncernen och är ett modernt byggförtag med fokus på kontor och bostäder. Nu bygger TL Bygg ett nytt intranät med SiteVision där fokus ligger på tillgänglighet och att stärka företagskulturen.

- Vi är superglada och förväntansfulla över att ha valt Sitevision för vårt nya intranät säger Roger Sandgren, kommunikatör på TL Bygg. På byggföretag är medarbetarna ofta spridda ute i olika projekt och ses sällan i ”verkligheten” vilket skapar utmaningar med att bygga kultur och säkra erfarenhetsåterföringen inom företaget. Vi är övertygade om att Sitevision intranät ska hjälpa oss med det och tillsammans med andra kunskaps- och kulturbyggande insatser göra ett redan riktigt bra företagsklimat ännu lite bättre, avslutar Roger.

Det nya intranätet kommer driftas i SiteVision Cloud.

Har du frågor om projektet, vänligen kontakta Johan Nilsson, Marknadsansvarig på SiteVision.


Johan Nilsson
Marketing Manager
0705 690 288
johan.nilsson@sitevision.se

Finspångs kommun väljer SiteVision

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för engagerande webbplatser och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer – och över 170 svenska kommuner. Och de heter bland annat SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision?