Senast lanserade webbplatser

Lanserad

Huddinge kommun lanserar nytt socialt intranät

6 000 anställda hos Huddinge kommun kan nu ta del av ett nytt, socialt och responsivt intranät.

Huddinge kommuns nya sociala intranät i SiteVision

Huddinge kommuns nya sociala intranät i SiteVision

I slutet av mars 2015 lanserade Huddinge sitt nya intranät i SiteVision med Social Collaboration

Tillsammans med Consid​ har Huddinge kommun skapat ett nytt intranät som ska förenkla för 6 000 medarbetare att hitta det de söker efter och förbättra möjligheterna för dialog och samarbete i organisationen.

– Det var varit en lång resa, och nu har vi äntligen lanserat. Men bara för att vi har lanserat så tänker vi inte sluta här, vi har redan planer på hur vi ska vidareutveckla det nya intranätet och göra det ännu bättre, säger Anna Ehn precis efter lanseringen, projektledare på Huddinge kommun.

Det nya intranätet är bland annat personaliserat så medarbetarna på startsidan nås av de nyheter och evenemang som berör dem. I intranätets huvudmeny kan medarbetarna även själva spara egna genvägar till system och sidor som de ofta använder.

En kommun som Huddinge har också en hel del dokument, därför har det nya intranätet även ett dokumentsök som bygger på SiteVisions inbyggda sökmotor men där alla dokument också fått olika taggar som hjälper sökmotorn att hitta just det dokumentet som medarbetaren letar efter. Dessa taggar gör till exempel att sökmotorn kan visa alla dokument som är avtal och berör förskolan på en egen undersida i gruppen för förskollärare.

Huddinge kommuns intranät på desktop
Huddinge kommuns intranät i mobilen

SiteVision-partner

SiteVision-partner: Consid

Är du nyfiken på SiteVision och sociala intranät?