Senast lanserade webbplatser

Lanserad

Landsbygdsnätverket lanserar ny responsiv webbplats

Tillsammans med Consid har Landsbygdsnätverket lanserat en ny responsiv webbplats för att samla och engagera landsbygdssverige.

Landsbygdsnätverkets nya webbplats

Landsbygdsnätverkets nya webbplats

Den nya webbplatsen innebär inte bara ett lyft rent designmässigt utan även att det blir lättare för besökarna att finna det de letar efter samt att de kanske också läser om sådant de inte tänkte från början.

Landsbygdsnätverket samlar och engagerar landsbygdssverige, ett nätverk som består av olika organisationer och myndigheter som på olika sätt har betydelse för utvecklingen av de verksamheter och företag som finns på landsbygden och i kustsamhällen.

Webbplatsen har tagits fram tillsammans med Consid som bland annat har byggt de nya mallarna. Consid har dock under hela projektet jobbat tajt tillsammans med representanter från Landsbygdsnätverket även som stöd i koncept fasen, löpande rådgivning, designfasen samt stöd, support och utbildning till redaktörer.

– Vi är mycket nöjda med den nya webbplatsen och hoppas att våra besökare är minst lika nöjda och att de får en bättre upplevelse, säger Tommy Nilsson, Kommunikationssamordnare och pressansvarig på Landsbygdsnätverket.

SiteVision-partner

SiteVision-partner: Consid

SiteVision är Sveriges mest omtyckta publiceringsverktyg