Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Falkenbergs kommun

När Destination Falkenbergs skulle ta fram en ny hemsida valde de att tänka i termer av destinationswebb, snarare än en traditionell turistwebb. De valde därför att utveckla en hemsida som riktar sig såväl till besökare som invånare i Falkenbergs kommun.

Falkenberg

Falkenberg

Webbplatsen är tänkt att fungera som en självklar plats att gå till när för tips och information om vad Falkenberg har att erbjuda. När det kommer till mer praktiskt information, om exempelvis dagisplats eller kommun och politik, hänvisas besökaren till den befintliga kommunsajten som ligger på adressen kommun.falkenberg.se

Nya falkenberg.se var nominerad som en av fem finalister i kategorin ”Bästa kommunsajt” på Internetworlds Topp100 år 2017.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.