Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Evangeliska frikyrkan

Evangeliska Frikyrkan har i början av sommaren lanserat sin nya webbplats. Limepark har varit leverantör av såväl interaktionsdesign och grafisk form som mallbygge, specialfunktioner, integration och struktur.

www.efk.se

www.efk.se

Projektets målsättning var att nya efk.se skulle utgå mer från besökaren och besökarens sätt att hitta information. Förvaltningen skulle underlättas genom smarta listningar av innehåll och antal hus skulle minskas med hjälp av subsajter. Framförallt skulle nya webbplatsen även byggas responsiv.

Projektet inleddes med en workshop där vi gick igenom projektmål och EFKs önskemål med nya webbplatsen utifrån sina målgrupper. Inför workshopen hade EFK genomfört en webbundersökning med sina medlemmar och vi tittade även på den befintliga sidan för att se över vad som fungerat bra respektive mindre bra. Med hjälp av Google Analytics kunde vi se vilka sidor som var mest besökta och hur besökaren brukade navigera på webbplatsen.

- Vi hade önskemål om styrning av flöden med hjälp av metadata för att skapa innehåll som kan varieras på olika startsidor och landningssidor. Limepark har skapat skräddarsydda moduler för oss och hjälpt oss gå från önskemål till färdig lösning, säger Emmanuel Ingelsten, kommunikatör på Evangeliska Frikyrkan.

För att underlätta förvaltningen och göra webbplatsen mer automatisk tog vi fram ett gäng smarta tillägg som EFK kan använda för listning av innehåll. Med hjälp av dessa kan EFK presentera sitt innehåll genom olika typer av flöden baserat på egna sökfrågor och sorteringsalternativ. De kan även ge besökaren friheten att ytterligare filtrera innehållet. Exempel kan ses i bifogad bild.

Emmanuel tycker att de har fått ett bättre arbetssätt och ser att deras webbredaktörer kan spara tid varje dag.

Webbplatsen innehåller även en integration av ett externt system för visning av projektbudget och importering av webbplatsens cirka 300 församlingar.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.