Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Essunga kommun tar steget in i Sitevision

Essunga kommun beslutade att byta CMS till Sitevision och Limepark fick uppdraget att bygga deras nya webbplats.

www.essunga.se

www.essunga.se

I början av projektet levererade vi vårt paket Snabbstart, så att Essunga kommun direkt kunde påbörja arbetet med att flytta över all information till Sitevision. De hade själva en ganska tydlig idé om hur de ville att webbplatsen skulle se ut och vilka genvägar de ville visa på startsidan. Utifrån deras önskemål tog vi fram en design med tillhörande ikoner som förverkligade deras vision.

- Limepark har levererat en modern, snygg och användarvänlig webbplats helt enligt våra önskemål. Vi har värdesatt företagets mycket trevliga och proffsiga bemötande, vilket har hjälpt oss i övergången till Sitevision! Stort tack!
CHRISTINA JONSSON, INFORMATÖR ESSUNGA KOMMUN

Ingångssidorna är rena och visar tydligt de undersidor som finns under respektive huvudområde. Länkarna på ingångssidorna administeras helt med metadata genom att peka ut vilka undersidor som ska visas på sidan, antingen som genväg, inramad eller som rubrik. På detta sätt blir sidorna lättare att administrera och underhålla.

Webbplatsen är naturligtvis responsiv, följer riktlinjerna kring tillgänglighet och har full pott - 100 poäng - på sajtkollen.se, en tjänst som analyserar prestandan på en webbplats.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.