Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Herrljunga kommun -ny lättnavigerad och modern webbplats

Med en ny responsiv och modern webbplats vill kommunen kunna underlätta för sina besökare att hitta den information som efterfrågas och framförallt förbättra kontakten med sina kommunmedborgare.

www.herrljunga.se

www.herrljunga.se

Malin Bülling, kommunikatör för Herrljunga kommun, menar på att webbplatsen ofta är den första kontakten kommunmedborgare och allmänhet får med kommunen. Kommunens tidigare webbplats var föråldrad och mötte inte dagens krav på lättillgänglighet och funktionalitet.

Utifrån Herrljunga kommuns önskemål på innehåll har Limepark designat samt stått för mallbygget i projektet.

– Den nya sidan är modern och mera lätthanterlig för våra invånare. Fokus i arbetet har varit att den ska vara användarvänlig och enkel att navigera på och vi har fått bra stöd av Limepark i projektet och är mycket nöjda med vår nya webbplats, säger Malin Bülling.

Under 2018 kommer Herrljunga kommun fortsatt lägga stort fokus på webbplatsen för att utveckla innehåll och struktur efter kommunmedborgares synpunkter i strävan mot en lättnavigerad och tillgänglig webbplats.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.