Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

NIBE lanserar ny externwebb

Den globala värmepumpstillverkaren NIBE Energy Systems har tillsammans med Consid utvecklat en helt ny externwebb för nibe.se. Denna lansering är ett första steg i den strategiska och kostnadseffektiva skalningsbara arkitektur där mallarna kommer kunna återanvändas i koncernens dotterbolag.

www.nibe.se

www.nibe.se

De mallar som legat till grund för en första lansering är anpassningsbara och ska nu återanvändas med arkitektur, gränssnitt och datamodell för PIM för dotterbolagens omfattning. NIBEs nya webb har ett stort fokus på UX där målet är att göra det lätt för företagets kunder att guidas rätt bland dess breda sortiment med utgångspunkt ur kundens egna unika situation, boende och behov. NIBE fokuserar stort på användarvänlighet, enkelhet och att tillhandahålla hög kvalitet på service och tillgänglighet med hjälp av ny digital teknik.

- Att utveckla NIBEs nya webbplats har varit ett otroligt roligt och intressant uppdrag med utmaningar som gett oss goda erfarenheter i hur vi utvecklar globala webbplatser med tillhörande integrationer mot exempelvis PIM och dokumenthanteringsssystem.” säger Alexander Gustafsson, strateg och lösningsarkitekt på Consid.

- Samarbetet med Consid har präglats av en gemensam syn på att förstärka och förenkla kundupplevelsen när man som konsument kommer in på NIBEs hemsida. Nu är det dags för nästa steg att rulla ut hemsidan till övriga länder inom affärsområdet menar Magnus Axelsson, Marknadskommunikationschef på NIBE Energy Systems.

Den första lanseringen av nibe.se i Sverige har enligt Sebastian Schrewelius, Key Account Manager på Consid Småland, gått som förväntat och resterande 27 länder står nu på tur.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.