Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Gryning vård – intranätet som samlar utspridda medarbetare

Gryning vårds 750 medarbetare är geografiskt utspridda på 40 olika platser. Det nya intranätet byggt i SiteVision gör att medarbetarna lättare kan få kontakt, känna samhörighet och utbyta information.

Gryning vårds intranät

Gryning vård ägs av Västra Götalands kommuner och erbjuder ett brett utbud av vård för barn, ungdomar, familjer, vuxna missbrukare och ungdomar utsatta för hedersrelaterat våld och förtryck. Man behövde ett verktyg som stöttade medarbetarna i det dagliga arbetet och skapade en större samhörighet inom organisationen.

Smart integrering och uppdaterat sök

Efter effektkartläggning och workshop hade man en tydlig bild av vad man ville uppnå och hur man skulle nyttja verktyget. Man visste också att man behövde göra en integrering mellan Gryning vårds kvalitetshandbok och SiteVision för att ha all information uppdaterad och på ett ställe. Allt i handboken är kvalitetssäkrat och sökbart i intranätet, vilket gör att medarbetarna kan lita på informationen och inte behöver ha koll på var i handboken de ska titta när de letar efter information.

I det tidigare intranätet låg mycket information i pdf:er som inte var sökbara för medarbetarna, men man har uppdaterat och indexerat innehåll, så att det numera är lätt att hitta det man söker.

Lärande och delaktighet i nya intranätet

Efter lansering har man arbetat med att ta fram rutiner för hur man använder intranätets sociala funktioner på bästa sätt, och man har också tittat på gruppnyheter för att målgruppsanpassa informationen ytterligare, så att man slipper långa mejlkedjor mellan de olika kontoren och avdelningarna.

Många av Gryning vårds lokala kontor var tidigare enskilda företag som blivit en del av organisationen. Därför är det viktigt att skapa sammanhållning och gemenskap internt. Man upplever numera att alla tillhör ett och samma kontor; intranätet samlar alla medarbetare i ett digitalt nav där man kan känna sig delaktig i gemenskapen samtidigt som man kan dela med sig av kunskap och diskutera olika ämnen.

SiteVision-partner

u

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.