Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

STOKAB:s nya intranät - modernt, enkelt och anpassningsbart

STOKAB behövde ett nytt mobilanpassat intranät som var enkelt att använda och underhålla och valet föll på SiteVision.

Stokabs intranät

Målet för STOKAB är att intranätet ska vara varje användares digitala skrivbord och vägen in till alla andra verktyg som medarbetaren behöver. Med användaren i centrum skapade vi ett serviceintranät där effektivitet och enkelhet ska vara i fokus.

Tidigt i projektet utbildade sig administratörer och redaktörer via SiteVision vilket gjorde att medarbetarna hade goda kunskaper när de sedan skulle testa och återkoppla på alla funktioner i sitt nya intranät. Till lanseringen skapade vi en introduktionsfilm som guidar medarbetarna i hur de enklast använder sitt nya intranät. Filmen är inbyggd i intranätet och startas automatiskt när nya användare loggar in.

STOKAB och Cybercom har tillsammans utvecklat ett socialt intranät med fokus på individen och anpassning. Medarbetarna har verktyg tillgängliga för att skapa sin egen personliga yta på startsidan och de väljer själv vad de vill se när de kommit in på intranätet. De kan flytta, dölja och ändra de olika modulerna på startsidan. Är Mina system, Grupper eller Kalender viktigast kan de placera dessa längst upp.

Alla vanliga system är lättillgängliga och valbara genom snabba genvägar som ser till så att alla lätt och snabbt kommer åt det som behövs i vardagen.

Det sociala lagret med SiteVision intranät används på helt nya sätt där användargrupper blir centrala mittpunkter för verksamhetssystem och support. Den röda tråden genom intranätet är relevans och personfiering, användaren ska enkelt nå det som är relevant för just den användaren och ges stora möjligheter att själv förändra, lägga till och välja bort funktionalitet

SiteVision-partner

u

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.