Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Högskolan i Halmstad lanserar ny webbplats med SiteVision fortsatt som plattform

Under projektet har fokus legat på att skapa en lösning som går i linje med Högskolan i Halmstads vision – att rusta människor för framtiden genom att skapa värden, driva innovation och utveckla samhället.

Högskolan i Halmstads nya webbplats

I den nya webbplatsen har SiteVision och Kursinfo integrerats för att automatiskt synka all information om kurser och program för att göra dessa sökbara på webbplatsen.

Jenny Bisiach, digital strateg på Högskolan i Halmstads kommunikationsavdelning, berättar mer om lanseringen och samarbetet med Consid:

– Samarbetet med Consid har fungerat väldigt bra och det har varit en stor fördel för oss som kund att ha så många olika kompetenser samlade inom ett och samma bolag. Resultatet är en webbplats som är både innovativ och användarvänlig. Responsen vi har fått hittills har varit överväldigande positiv och vi ser fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med Consid, berättar Bisiach.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.