Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Nordnet lanserar nya webbplatser för samtliga marknader

Tillsammans med Consid har Nordnet lanserat nya webbplatser för sina samtliga marknader som bland annat ger stor flexibilitet för sina redaktörer. Som CMS-plattform bakom webbplatserna hittar vi SiteVision.

Nordnets webbplats

Nordnets webbplats

Resultatet blev en sömlös upplevelse för besökaren mellan de CMS-drivna sidorna och handelsystemet genom bland annat gemensam design och smarta integrationer. Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar med visionen att erbjuder användarvänliga, snabba och stabila applikationer och verktyg, som hjälper deras kunder att ta smarta investeringsbeslut.

– Det var ett riktigt roligt projekt med kluriga utmaningar där vi har jobbat nära Nordnets egna utvecklare, designers och infrastrukturavdelning för att få till riktigt smarta och snygga SiteVision-lösningar, säger Alexander Gustafsson, arkitekt och affärsutvecklingsansvarig på Consid.

Nordnet finns idag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och samtliga länder använder den nya lösningen som ger stor flexibilitet för redaktören, central kvalitetskontroll men samtidigt en lösning som är enkel att förvalta och har stor möjlighet till vidareutveckling.

– Att få hjälp av Alexander Gustafsson på Consid var till stor hjälp för oss då vi ville göra en omstart av vår CMS lösning och ville använda best practices för SiteVision. Genom ett tätt samarbete med både Consid och SiteVision lyckades vi få till en väldigt bra uppsättning och även lösa många av de problem vi hade med vår gamla setup, säger Mathias Axelsson, Head of Delivery Operations and Governance på Nordnet.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.