Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Ny servicewebb till Lidköpings kommun

Lidköpings kommun har fått en helt ny servicewebb med tydligt fokus på användarvänlighet, servicetänk och tillgänglighet.

Lidköping kommuns webbplats

Lidköping kommuns nya servicewebb

Advant har tillsammans med kommunen och teknikpartnern Webstep gjort det enkelt och inspirerande för kommunens invånare att snabbt hitta rätt information och att bli guidade genom avgörande steg i livet som att bygga hus eller ansöka om förskoleplats.

Även De la Gardiegymnasiet, Räddningstjänsten Västra Skaraborg och Campus Västra Skaraborg har fått nya webbar där vi utgått från kommunwebbens uppsättning och grundstruktur men skräddarsytt design och innehåll efter behov.

Den gamla webbplatsen var byggd med WordPress men nu valde Lidköpings kommun att gå tillbaka till Sitevision som ny plattform för hela webbfamiljen. Tack vare en genomtänkt uppsättning kommer det vara fortsatt effektivt att skapa fler delwebbar med en gemensam förvaltning och vidareutveckla smarta funktioner som förbättrar och förenklar för besökarna.

Besök gärna Lidköpings kommuns webbplats

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.