Datum: 19 jan

Tid: 08.00-10.15

Plats: Vasagatan 7 (Sthlm)

Frukostseminarium i Stockholm

Välkomna att under en förmiddag inspireras av Evidensias Digitala Arbetsplats på SiteVisions kontor i Stockholm. Ta del av tips och problemlösningar i hur du arbetar med en Digital Arbetsplats.

Få även möjlighet att lyssna till den hyllade förändringsledaren
Johan Book som kommer inspirera dig i ämnet Digitalt Ledarskap.

 

  • Se praktifall från en digital arbetsplats

  • Gratisexemplar av e-bok om den Digitala Arbetsplatsen

  • Frukost och mingel
Det finns 2 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 18 januari kl 17.00.

Så samarbetar 1 300 medarbetare

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Med sina 53 veterinärkliniker runt om i Sverige och 1 300 medarbetare finns ett stort behov av smidig internkommunikation med möjlighet till samarbete och tillgång till rätt information.

  • Så arbetar vi med intranätet
  • Våra främsta lärdomar
  • Demo av intranätet

 

Maria Hofling
Informationsansvarig
Evidensia

Bild på Evidensias intranät
Digital workplace tour 2018 - SiteVision bjuder in till frukostseminarium

Digitalt Ledarskap

Här får du tipsen du behöver för att skapa en högpresterande digital organisation som glatt arbetar i linje med lagda strategier!

Johan Book tar dig med på en inspirationsresa där han presenterar världens främsta arbetspsykologiforskning samt kopplingen mellan gott ledarskap, motiverade medarbetare och goda prestationer. Han visar också på lyckade implementeringar av strategier och ekonomiskt lönsamma företag.

"Medarbetare med hög motivation missar färre dagar på arbetet och når sina uppsatta mål tre gånger så ofta som sina mindre motiverade kollegor." Towers Watson, “WorkUSA Survey,” (2008/2009)

Johan har dundermedicinen för att skapa sunda och framgångsrika organisationer som arbetar i linje med lagda strategier. Vi kan så mycket bättre, men vi måste få kunskapen och verktygen för att få det att hända.