Träffa oss!

Offentliga rummet 2014

Smarta Intranät

Stockholm, Bygget konferens, 2 april

Smarta Intranät är Sveriges största intranätevent som arrangeras för 13:e gången i rad. Ta tillfället i akt och träffa oss från SiteVision och flera av våra partners på Smarta Intranät den 2/4 2019.

Under dagen kommer våra kunder Filmstaden och Green Cargo visa och berätta om sina nya intranät och digitala arbetsplatser. Ni får även träffa våra partners Soleil och Hiq.

Träffa våra kunder Green Cargo och Filmstaden

Filmstaden
– Så når vi ut till våra medarbetare runt om i landet med snabb, korrekt och aktuell information

Filmstaden har cirka 2000 anställda runt om i landet, där flertalet är unga och extraanställda. Filmstaden lanserade sitt nya intranät oktober 2018 – ett smart och digitalt arbetsverktyg som möter de behov verksamheten visat; behovet av att nå ut till alla medarbetare, var de än befinner sig i landet med snabb, korrekt och aktuell information.

Green Cargo
Under december 2018 lanserar Green Cargo sin digitala arbetsplats. Under föredraget får du ta del av deras erfarenheter fyra månader efter lansering. Green Cargo ägs av Svenska staten och har cirka 2000 medarbetare runt om i landet.

Häng med oss och få rabatt

Som Guldsponsor till Smarta Intranät har vi möjlighet att erbjuda 20% rabatt på biljettpriset. Använd koden "SiteVision2019" när du anmäler dig.

Har du några frågor eller funderingar om Smarta Intranät eller SiteVision är du välkommen att höra av dig till johan.nilsson@sitevision.se


SiteVision är Guldsponsorer till Smarta Intranät

SiteVision är officiella Gulsponsorer till Smarta Intranät