Logo CS-tour 2019

Vi bjuder in till en halvdag - fylld med kunskap och inspiration

CS-Tour 2019

En kostnadsfri halvdag där ni möter webbrådgivaren Fredrik Wackå om servicebegrepp och intranät. SiteVison om framtiden i produkten. Pierre Du Rietz om senaste trenderna gällande intranät och Falu Kommun som berättar om sitt spännande intranätsprojekt. Vilka smarta integrationer kan ni göra till system som Office 365? Du kan plocka russin ur kakan som ger dig en omedelbar nytta i ditt arbete.

Under våren träffar du som kund vårt Customer Success-team i Örebro, Malmö och Växjö på CS-Tour!

  • För dig som redan idag arbetar i SiteVision och vill veta mer om produkten och kommande funktioner
  • Ett kunskapslyft med inspirerande föreläsare om den digitala arbetsplatsen
  • För dig som arbetar med Office 365 och SiteVision
  • Kostnadsfritt
  • Vi bjuder på frukost i Malmö och lunch i Örebro och Växjö

8 maj Örebro

22 maj Malmö

23 maj Växjö

Program för Customer Success Tour 2019

Ett program som ger kunskapslyft inom webb och intranät, visar framgångsrika kundcase och dessutom en road map för SiteVision.

God service allt viktigare på digitala arbetsplatser

På resan från intranät till digital arbetsplats läggs mycket tid och fokus på produktivitetsverktyg och sociala funktioner. Men resten av intranätet måste också bjudas med. Och när det gamla intranätinnehållet ska bli ett arbetsstöd påverkar det allt från texter till sidmallar och arbetsorganisation.

  • Från ”det ligger där” till ”det gör jobbet enklare”.
  • En artikel är sällan rätt format – bättre sätt att presentera innehåll ger bättre resultat.
  • Kompetensresan – att skapa god service kräver nya insikter.

Fredrik Wackå

Kundcase: Falu kommun och Office 365‑integrationen

Nina Eriksson och Niclas Söderberg från Falu kommun berättar om sitt intranätsprojekt där Sitevision och Office 365 samverkar på ett smart sätt.

Projektgruppen utvecklade tillsammans en digital arbetsplats med ett tydligt syfte: Att vara den naturliga startpunkten för medarbetarna - varje dag.

Blev det ett lyckat projekt? Vi får nyttiga lärdomar tagna direkt från verkligheten.

Nina och Niclas, Falu Kommun

Web Service Award senast
trendrapport gällande intranät

Web Service Award (WSA) publicerar årligen trendrapporten "Hur mår Sveriges intranät" som visar statistik från marknadens intranät.

Pierre Du Rietz från WSA berättar om rykande färsk statistik från årets rapport om vad som fungerar och inte fungerar i dagens intranät.

Web Service Award (WSA) är ett svenskt företag som funnits på marknaden sedan 1999 vars affärsidé är att mäta styrkor och svagheter hos en webbplats/intranät samt att kunna ge ett index mot liknande sajter. De erbjuder kvalitetssäkra metoder för att utvärdera webbplatser och intranät oavsett plattform.

Pierre Du Rietz, Web Service Award

SiteVision, vilka karameller kan ni vänta er i framtiden?

Nyfiken på vad som ligger i SiteVisions framtid? Vi tar med spåkulan och delar med oss av vad som komma skall. Samtidigt berättar vi hur vår teknik lägger grunden till en bekväm användarupplevelse.

I verkligheten används fler och fler system och inte sällan blir användaren och besökaren lidande. SiteVision kan, med sin användarvänlighet, ligga som plattform för flera olika system och ge användaren såväl som besökaren ett enkelt och enhetligt besök.

Vi visar också exempel på smarta och enkla lösningar i produkten som skapar möjligheter för redaktörer att skapa värde för besökaren.

Karl Eklöf, SiteVision

Succén fortsätter - se när vi besökte Göteborgs, Sundsvall och Stockholm