Träffa oss!

Offentliga rummet 2014

Smarta Intranät

Stockholm, Bygget konferens, 8 oktober

Smarta Intranät är Sveriges största intranätevent som arrangeras för 14:e gången i rad. Ta tillfället i akt och träffa oss från SiteVision och flera av våra partners på Smarta Intranät den 8/10 2019.

Under dagen kommer våra kunder Filmstaden och Green Cargo visa och berätta om sina nya intranät och digitala arbetsplatser. Ni får även träffa våra partners Soleil och Hiq.

Träffa våra kunder Collectum och Migrationsverket

Collectum

I juni 2018 lanserade Collectum ett nytt intranät. Samma år vann Collectum Guldhanden för bästa intranät.

Hanna delar med sig av erfarenheter och insikter från resan mot en digitaliserad arbetsplats där arbetet med intranätet har stått i centrum och blivit en motor för att driva medarbetarengagemang.

Migrationsverket
I mars 2019 lanserade Migrationsverket sitt nya intranät för 6000 medarbetare utspridda på ett trettiotal orter i Sverige.

Syftet med det nya intranätet var att effektivisera kommunikationen och dialogen inom myndigheten. Projektets mål var även att förbättra sökfunktion så man både hittar rätt och litar på resultatet.

Häng med oss och få rabatt

Som Guldsponsor till Smarta Intranät har vi möjlighet att erbjuda 20% rabatt på biljettpriset. Använd koden "SiteVision2019" när du anmäler dig.

Har du några frågor eller funderingar om Smarta Intranät eller SiteVision är du välkommen att höra av dig till johan.nilsson@sitevision.se


SiteVision är Guldsponsorer till Smarta Intranät

SiteVision är officiella Gulsponsorer till Smarta Intranät