Certified Sitevision Solution Developer

Du som är utvecklare kan utveckla egna moduler och funktioner i Sitevision och lära dig hur Sitevisions REST-API kan utökas. Fokus ligger på våra ramverk WebApps (Micro frontends) och RESTApps (Micro services). Utbildningen innehåller en certifieringsuppgift.

Certified Sitevision Solution Developer (CSSD) är en certifierande utbildning för dig som vill göra en djupdykning i hur du kan arbeta med kod för att utveckla egna funktioner och moduler för Sitevision. Tyngdpunkten ligger på Sitevision WebApps och RESTApps, vårt koncept för att utveckla egna moduler med hjälp av moderna webbtekniker så som React.

Vi går från ax till limpa, från hur du kommer igång med att skapa en egen modul till vilka distributionsalternativ som finns.Vi kommer att lägga mycket tid på praktiska laborationer där vi använder Sitevisions API:er och skriver egen kod.

Allt kursmaterialet är på engelska. Kursen genomförs i övrigt på svenska om inget annat angivits.

Förkunskapskrav:

Du som går CSSD ska ha utvecklarkompetens och god kunskap inom:

  • HTML
  • CSS
  • JavaScript

Grundläggande kunskap för React underlättar men är inget måste.

Genomgått kursen "Utveckla i Sitevision, introduktion" eller ha motsvarande kunskaper förvärvade på egen hand.

Grundläggande kunskap om Sitevision som verktyg*

* Du måste ha grundläggande kunskaper i Sitevision. Du ska vara bekväm med hur du navigerar i Sitevisions gränssnitt och med termer som sidor, artiklar, arkiv, mallar och metadata samt deras inbördes förhållanden. E-kursen Introduktion till Sitevision, presenterar Sitevision utifrån ett användarperspektiv. Den ingår och bör slutföras innan utbildningstillfället.

OBS!

Kursen är intensiv och det finns inte tid och möjlighet att introducera eller repetera sådant som Sitevisions Publika API:er. Vi går direkt på att använda API:erna.

Pris

19 500 SEK/person

Kurstid

11 timmar

Kommande utbildningar

Boka – Certified Sitevision Solution Developer

välj datum som passar

Fyll i formuläret nedan

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev