Bli partner till Sitevision

Vill du få fler affärer? Leverera riktigt bra lösningar? Och få extremt nöjda kunder? Bli samarbetspartner till Sitevision.

Check ikon

Du får fler affärer och ökar intäkterna

Sitevision växer inom både privat och offentlig sektor. Och i takt med att Sitevision växer, växer också efterfrågan på certifierade partners. Är du implementationspartner kan du dessutom nå alla våra kunder med dina moduler och funktioner via marknadsplatsen Sitevision Marketplace.

Check ikon

Du är experten – tillsammans med oss

Som partner ska du vara expert på produkten och i projekten. Därför får du ta del av ett brett utbud av utbildningar, en kostnadsfri säljutbildning vid uppstarten, licenser för utvecklare och stöd i projekt av en Customer Success Specialist och en Product Support Specialist från Sitevision. Utöver det får du tillgång till den inloggade delen av sitevision.se – Mina sidor.

Check ikon

Du ska vara nöjd – helst mer än nöjd

Sitevision strävar efter väldigt hög kundnöjdhet i allt vi gör och våra partnersamarbeten är inget undantag. Som partner ska du vara minst lika nöjd med samarbetet som med vår produkt. Vi tror på långsiktiga och nära relationer och att det leder till leveranser av hög kvalitet till kunderna.

Check ikon

Du sitter på eftertraktad kunskap

Oavsett om du vill jobba med att implementera Sitevision eller att driva projekt som förstudier, strategi, design, innehåll eller ux (listan kan göras lång) så är din kunskap eftertraktad. Som partner kan du koncentrera dig på det du gör bäst – produkten kommer kunden att vara nöjd med. Gång på gång får Sitevision svindlade siffror i kundnöjdhet.

Check ikon

Du blir en del av något större

Sitevision har tusentals användare och vi vill förstås att de ska hitta den bästa partnern för dem. Som partner syns du på vår webbplats, kan vara med på vårt årliga (uppskattade och välbesökta) evenemang Sitevisiondagarna och har chans att vinna utmärkelsen Sitevision Most Valuable Professional.

Check ikon

Du testar först

När vi uppdaterar till en ny version av Sitevision får du alltid veta det först. Du får ta del av release notes och en testmiljö så att du är beredd på vad uppdateringen innebär för dina kunder.

Jag vill prata vidare om ett samarbete

Kul! Vi är alltid öppna för nya samarbeten och möjligheter. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev