Myndigheter väljer Sitevision som CMS

Vill du ha ett framtidssäkrat webbpubliceringsverktyg där kommunikationen når fram idag – och imorgon? Skatteverket, Försäkringskassan och Havs- och vattenmyndigheten är några av alla som valt Sitevision för webbplatser och intranät. Vårt mål? Att du ska nå dina mål. På ett lika tillgängligt som engagerande sätt.

Blogg

Intern kommunikation – varför är det viktigt?

Digitala verktyg som hjälpmedel för att samarbeta och hålla oss uppdaterade om vad som händer i företaget är för de flesta mer eller mindre en självklarhet. Men hur ska du på bästa sätt nå ut med information och samtidigt stärka medarbetarupplevelsen? Vi tar en djupdykning i olika begrepp och reder ut varför just intern kommunikation är så viktigt för företagets framgång.

Blogg

Var inte som alla andra – bygg varumärke och gör dig mer synlig

Som du säkert redan vet har du bara några sekunder på dig att fånga besökarens uppmärksamhet och skapa ett positivt intryck på din webbplats. Samtidigt är det viktigt att besökaren ens hittar dig i allt brus. Detta kommer Mikael Engström, Sitevision Most Valuable Professional 2022 , att berätta mer om i den här gästbloggen.

Blogg

Samarbetsverktyg som ökar produktiviteten

Det finns en uppsjö av olika samarbetsverktyg. Vad ska man välja? Och vad krävs egentligen för att vi ska lyckas med digitala satsningar? Ta del av insikter om detta från vår senaste myndighetsträff.

Blogg

AI, internkommunikation och eSam

Hur kan vi använda artificiell intelligens för att hjälpa våra medborgare? Och hur påverkas egentligen betydelsen av internkommunikation i en tid av oro i världen? Det var några av de saker som diskuterades under myndighetsträffen. På plats var även eSam och pratade om den digitala samarbetsplattformen för offentlig sektor. Missade du myndighetsträffen? Ingen fara – här kommer en sammanfattning.

Webbinarium

Skriv enkelt i kristider

När det är kris i samhället blir det viktigare än någonsin att skriva webbtexter som är enkla att läsa och förstå. Samtidigt kan enkla texter vara särskilt svåra att få till i kristider. Du som skriver texterna måste få ut information snabbt, trots att du är i en ansträngd och stressad situation. Dessutom är dina läsare ofta oroliga och har svårt att sålla bland all information som möter dem.

Blogg

6 lärdomar om webb och intranät – så tänker tre stora myndigheter

Hur tänker du kring innehåll och funktioner på ett intranät för 6 000 medarbetare? Hur gör du så att det verkligen levererar värde till dina besökare? Och hur går du från massor av kod till återanvändbara komponenter? Det var några av de saker som 100 personer från svenska myndigheter diskuterade under den första träffen med Sitevisions nya myndighetsnätverk. Och självklart får du ta del av några av tipsen.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev