Myndigheter väljer Sitevision som CMS

Vill du ha ett framtidssäkrat webbpubliceringsverktyg där kommunikationen når fram idag – och imorgon? Skatteverket, Försäkringskassan och Havs- och vattenmyndigheten är några av alla som valt Sitevision för webbplatser och intranät. Vårt mål? Att du ska nå dina mål. På ett lika tillgängligt som engagerande sätt.

Blogg

AI, internkommunikation och eSam

Hur kan vi använda artificiell intelligens för att hjälpa våra medborgare? Och hur påverkas egentligen betydelsen av internkommunikation i en tid av oro i världen? Det var några av de saker som diskuterades under myndighetsträffen. På plats var även eSam och pratade om den digitala samarbetsplattformen för offentlig sektor. Missade du myndighetsträffen? Ingen fara – här kommer en sammanfattning.

Webbinarium

Skriv enkelt i kristider

När det är kris i samhället blir det viktigare än någonsin att skriva webbtexter som är enkla att läsa och förstå. Samtidigt kan enkla texter vara särskilt svåra att få till i kristider. Du som skriver texterna måste få ut information snabbt, trots att du är i en ansträngd och stressad situation. Dessutom är dina läsare ofta oroliga och har svårt att sålla bland all information som möter dem.

Blogg

6 lärdomar om webb och intranät – så tänker tre stora myndigheter

Hur tänker du kring innehåll och funktioner på ett intranät för 6 000 medarbetare? Hur gör du så att det verkligen levererar värde till dina besökare? Och hur går du från massor av kod till återanvändbara komponenter? Det var några av de saker som 100 personer från svenska myndigheter diskuterade under den första träffen med Sitevisions nya myndighetsnätverk. Och självklart får du ta del av några av tipsen.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev