CMS för intranät

Intranät som ökar produktivitet, välmående och engagemang

Skapa en sömlös medarbetarupplevelse där intranätet är navet – och andra digitala verktyg enkelt integreras till plattformen. Du bygger en upplevelse som matchar din organisation genom färdiga moduler och funktioner. Upptäck sedan fördelarna när produktiviteten, engagemanget och välmående på din arbetsplats ökar.

Produktivitet

Jobba smartare – inte hårdare

Lägger ni tid på att hitta rätt – och varandra? Samla alla digitala verktyg på en plats och gör det enkelt att kommunicera (var din medarbetare än befinner sig). Det handlar om att jobba smartare, inte hårdare.

Välmående

Alla ska må bra på jobbet

Upplever dina medarbetare digital frustration? Är det svårt att nå fram med feedback och beröm? Genom en bra digital medarbetarupplevelse blir dina medarbetare sedda och hörda under hela dagen.

Engagemang

Uppmuntra engagemang

När det är enkelt att nå varandra blir det också enkelt att skicka ett uppmuntrade ord. Att ge stöd i en klurig arbetsuppgift. Eller att ta del av de senaste nyheterna. Engagemang och delaktighet mår bra av kommunikation.

Bra för mycket – och många

Förutom att en bra digital medarbetarupplevelse gör vardagen enklare för alla dina medarbetare ger den också positiva ringar på vattnet för områden som HR, marknad och kommunikation, vd och ledningen samt IT.

HR

Arbetsgivarvarumärke och företagskultur

Medarbetarupplevelsen börjar redan första dagen på jobbet. Genom en välkomnande onboarding – och digitalt lärande som en naturlig del av vardagen – stannar dina medarbetare längre.

Attrahera och behåll talanger

Förbättra medarbetarnas välbefinnande

Utveckla en positiv arbetskultur

Uppmuntra samarbete och dialog

2 %

minskad personalomsättning

Små ikoner med logotyper som går att integrera

Samla kraft på en plats – skapa en sömlös medarbetarupplevelse

Använd Sitevision som plattform för information och kommunikation – och integrera dina andra system för en sömlös medarbetarupplevelse. Ett plus ett blir som bekant tre. Eller ännu mer.

Medarbetarupplevelsen i mobilen

Alla ska känna sig delaktiga – inte minst de medarbetare som är på språng. Med Sitevisions intranätsapp kan du fortsätta att jobba med funktioner som personalisering och integrationer. Och dina medarbetare kommer åt allt de behöver och kan snacka snabbt med varandra. Smidigt och smart.

Vi har valt Sitevision

Inspireras av våra kunder

Sitevisions kunder gör allt från sociala och digitala arbetsplatser till livsviktiga appar och intranät utan internet. Inspireras av deras resor och resultat.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev