Detaljhandel och retail väljer Sitevision som CMS

Dags att öka engagemang bland både kunder och medarbetare? Med Sitevision som CMS för ditt intranät eller din webbplats ökar du konverteringsgraden och når utspridda medarbetare – oavsett om de jobbar på lager eller i en butik.

Blogg

Var inte som alla andra – bygg varumärke och gör dig mer synlig

Som du säkert redan vet har du bara några sekunder på dig att fånga besökarens uppmärksamhet och skapa ett positivt intryck på din webbplats. Samtidigt är det viktigt att besökaren ens hittar dig i allt brus. Detta kommer Mikael Engström, Sitevision Most Valuable Professional 2022 , att berätta mer om i den här gästbloggen.

Case | Mathem – Intranät

Nytt hem åt Mathems medarbetare

Mathem är Sveriges ledande e-handelsaktör för dagligvaror med hemleverans – och de når omkring 55 procent av landets hushåll. Tillsammans är de cirka 2 000 medarbetare som jobbar med alltifrån tech-utveckling, sälj och marknadsföring till logistik, lager och distribution. I februari 2020 inleddes diskussioner om att skaffa ett nytt intranät. Tre veckor senare kom pandemin.

Blogg

4 lärdomar om intern kommunikation med medarbetare på fältet

Mer än var tredje frontline-worker är missnöjd med den interna kommunikationen. Det visar en undersökning som Ragan Communication gjort med 1 000 respondenter som jobbar på fältet. Vad beror det på – och vad måste vi göra annorlunda?

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev