Utveckla för Sitevision Marketplace

Med en modul i Sitevision Marketplace når du alla Sitevisions kunder och löser problem för fler än en. För att den ska funka för alla är det viktigt att du följer Sitevisions riktlinjer när du utvecklar den. Så här går det till från idé till publicerad modul. Kör hårt!

1. Pitch och avtal

Du pitchar din fantastiska idé – vi snackar ihop oss om alla detaljer. Sen skriver vi avtal.

2. Skaffa utvecklarkonto

Du testar moduler och hanterar versioner via ett utvecklarkonto. Det är enkelt att skapa på vår webbplats och du kommer i gång direkt.

Skaffa ett utvecklarkonto redan nu på developer.sitevision.se Länk till annan webbplats.

3. Skapa modul

Dags att utveckla! För att modulen ska matcha Sitevision är det viktigt att du följer riktlinjerna för utseende, funktion, texter och annat – alla detaljer finns på developer.sitevision.se Länk till annan webbplats.

4. Granska och godkänn

Skicka in modulen och manifestet för granskning. Det gör du enkelt via github.com Länk till annan webbplats.. Antingen får du feedback eller blir godkänd direkt.

5. Publicera

När modulen är godkänd skickar du in det färdiga resultatet – Sitevision publicerar modulen – och vips når du hundratals fler med din lösning 🚀

6. Uppdatera och underhåll

Inför nya versioner av Sitevision testar (och ibland uppdaterar) du dina moduler så att de fortsätter att funka som de ska. Du blir kontaktad av oss i god tid innan uppdateringarna och får tillgång till en beta-version för att testa. Allt via developer.sitevision.se Länk till annan webbplats.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev