Sitevision Cloud – en svensk molntjänst som befriar dig från tekniken

Vill du ha en säker och svensk molntjänst? Veta att din data ligger i trygga händer? Och att du alltid är uppdaterad till den senaste versionen av ert CMS? Då är Sitevision Cloud lösningen för dig.

Sitevision Cloud är svenskt

Din sajt i Sitevision driftas i vår helt egna, helt svenska molntjänst Sitevision Cloud. Att Sitevision äger och hanterar tjänsten och att alla servrar finns på datacenter i Sverige gör att du inte behöver bekymra dig över vart din data tar vägen. Den går under svensk lagsstiftning. Ingen data skickas till andra länder, servrar eller underleverantörer. Viktigt på riktigt med tanke på Cloud Act och Schrems II-domen. Och för dig som vill ha koll.

Sitevision Cloud är säkert

Sitevision Cloud hanteras på geografiskt utspridda datacenter i Sverige på redundanta servrar. Du kommer åt din sajt genom Transport Layer Security (TLS) och informationen skyddas via serverautentisering och datakryptering.

Sitevision Cloud är uppdaterat

Så fort vi släpper en ny version av Sitevision uppdateras din sajt automatiskt – och du slipper oroa dig för att fastna i gamla versioner. Release notes, testmiljöer och hjälpwebben guidar dig rätt i nya uppdateringar och funktioner. Du fokuserar på ditt jobb – vi fokuserar på att framtidssäkra plattformen.

Snabbt om Sitevision Cloud

  • Du betalar bara för det du använder. Priset anpassas efter behov och trafik.
  • Sitevision Cloud är skalbart från tusentals till miljontals sidvisningar per månad.
  • Molntjänsten driftas på geografiskt utspridda datacenter i Sverige med högsta säkerhetsnivå. Det är bara Sitevisions medarbetare som jobbar med molntjänsten.
  • All data går under svensk lagsstiftning eftersom Sitevision, alla medarbetare och våra servrar finns i just Sverige.
  • Din sajt uppgraderas alltid automatiskt till den senaste versionen av Sitevision.

Vill du veta mer om funktioner i Sitevision?

Det bästa sättet att ta reda på mer om Sitevision och alla funktioner är att boka en demo. Vi visar hur det funkar – du får svar på alla dina frågor.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev