Sitevision Cloud – en svensk molntjänst som befriar dig från tekniken

Vill du ha en säker och svensk molntjänst? Veta att din data ligger i trygga händer? Och att du alltid är uppdaterad till den senaste versionen av ert CMS? Då är Sitevision Cloud lösningen för dig.

Sitevision Cloud är svenskt

Din sajt i Sitevision driftas i vår helt egna, helt svenska molntjänst Sitevision Cloud. Att Sitevision äger och hanterar tjänsten och att alla servrar finns på datacenter i Sverige gör att du inte behöver bekymra dig över vart din data tar vägen. Den går under svensk lagstiftning. Ingen data skickas till andra länder, servrar eller underleverantörer. Viktigt på riktigt med tanke på Cloud Act och Schrems II-domen. Och för dig som vill ha koll.

Sitevision Cloud är säkert

Sitevision Cloud hanteras på geografiskt utspridda datacenter i Sverige på redundanta servrar. Du kommer åt din sajt genom Transport Layer Security (TLS) och informationen skyddas via serverautentisering och datakryptering.

Sitevision Cloud är uppdaterat

Så fort vi släpper en ny version av Sitevision uppdateras din sajt automatiskt – och du slipper oroa dig för att fastna i gamla versioner. Release notes, testmiljöer och hjälpwebben guidar dig rätt i nya uppdateringar och funktioner. Du fokuserar på ditt jobb – vi fokuserar på att framtidssäkra plattformen.

Snabbt om Sitevision Cloud

  • Du betalar bara för det du använder. Priset anpassas efter behov och trafik.
  • Sitevision Cloud är skalbart från tusentals till miljontals sidvisningar per månad.
  • Molntjänsten driftas på geografiskt utspridda datacenter i Sverige med högsta säkerhetsnivå. Det är bara Sitevisions medarbetare som jobbar med molntjänsten.
  • All data går under svensk lagstiftning eftersom Sitevision, alla medarbetare och våra servrar finns i just Sverige.
  • Din sajt uppgraderas alltid automatiskt till den senaste versionen av Sitevision.

Tillgänglighet

Toppklass på trygghet och tillgänglighet 🏆

Är det något du kan vara säker på med molntjänsten Sitevision Cloud – då är det säkerheten och att du får en trygg leverans. För att se till att du får en sömlös och pålitlig användarupplevelse är vår ambition alltid att ha en hög nivå av tillgänglighet. Du ska kunna använda våra tjänster när du behöver det, utan avbrott.

Sitevision har avancerad infrastruktur och robusta system. Vår molnplattform är utspridd på flera geografiska platser och datacenter i Sverige. Och uppstår det avvikelser behöver du inte oroa dig. Övervakningssystemet larmar och tekniker på beredskap fixar. Blixtsnabba åtgärder för att din webbplats ska vara i toppform dygnet runt – alla dagar i veckan.

Du kan välja mellan tre nivåer av SLA.

Basic

Basnivån är perfekt för dig med grundläggande behov och där tillförlitlighet är av yttersta vikt. Du får en stark grund med garanterad upptid på 99,5 procent.

Premium

För dig i en verksamhet som stället högre krav på tillgänglighet och prestanda finns premiumnivån. Här får du en garanterad upptid på 99,7 procent.

Enterprise

Enterprise är den mest avancerade nivån och leverat därefter – en exceptionell upptid på 99,9 procent. Det här är nivån för dig där kontinuerlig tillgänglighet och prestanda är verksamhetskritiskt.

Ikon moln

Priser på Sitevision Cloud

Är du intresserad av priser på Sitevisions helsvenska och supertrygga molnlösning? Ta en titt på vår prissida där du även kan läsa mer om vad som ingår de i olika paketen – paket som självklart går att anpassa för att matcha dina behov perfekt.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev