Engagemang och vi-känsla direkt i mobilen

Allt fler jobbar från andra platser än kontoret. Och i många roller ingår inte skrivbord och dator. Att kommunicera internt för att skapa gemenskap och öka engagemanget är viktigt – kanske viktigare än någonsin. Därför ingår en app i Sitevisions intranätspaket.

Vilken arbetsplats du än jobbar på idag är det långt ifrån självklart att dina medarbetare sitter framför en dator om dagarna. Kontorsjobb är inte vad de tidigare varit. Sen har vi förstås alla de branschen där arbetsplatsen inte är ett kontor utan i stället en butik, ett lager, en vårdcentral, tågstation eller skidbacke. Listan kan göras lång där medarbetare är så kallade frontline-workers.

Nå alla medarbetare och skapa gemenskap

Då är det viktigt att bygga arbetskultur och vi-känsla. För är det något vi vet är det att när vi mår bra, då jobbar vi också bra. Och för att må bra behöver vi få rätt förutsättningar att göra jobbet, känna oss sedda och som en del av en gemenskap. Ett effektivt sätt att göra det på är genom digitala kanaler. Därför finns Sitevisions intranätsapp. Engagemang och vi-känslan är aldrig längre bort än en ärmlängds avstånd.

Snacka om vi-känsla

Ta del av snacket på kontoret, fast du inte är på kontoret? Javisst! I aktivitetsflödet samlas inlägg från medarbetare tillsammans med de senaste nyheterna. Läs, gilla, kommentera – och dela med dig av vad du gör. Gör det med hjälp av bilder, filmer, länkar och gif:ar. Snacka om vi-känsla.

 

Gemenskap genom grupper

Finns det något bättre än grupper för samarbete och samtal? Knappast, va? Och självklart finns intranätets alla grupper på plats i appen. Alla kan hänga med i det vardagliga snacket, gå med i nya grupper och gå ur gamla även när de är på språng.

Grupper skapar du och dina medarbetare fritt utifrån era behov och de kan vara stängda, öppna eller modererade. Kanske behöver ni prata om det senaste webbprojektet, ha en kanal där ditt team kan kommunicera eller något så trevligt som en fikagrupp? Bara fantasin sätter gränser.

Notiserna gör att du som publicerar når fram och att dina medarbetare får riktigt bra koll på vad som händer.

Dubbelt så effektivt

Du som är redaktör styr appens innehåll genom gränssnittet på desktop. Därför väljer du till exempel enkelt vilka nyhetsarkiv som appen ska plocka nyheter från. Och de smidiga etiketterna gör så att dina medarbetare kan personalisera sina flöden. Ja, du kan till och med styra detaljer som hur länkar ska öppnas och avgränsa tecken för nyheter. Dubbeljobba är inget för dig.

Lätt att söka rätt

I appen ingår ett facetterat sök som gör att sökträffarna delas upp i kategorier efter innehåll, inlägg, personer och filer. Söket fångar upp allt som är indexerat på intranätet. Och i samband med sökfältet ser du dina tidigare sökningar och genvägar. Det ska vara lätt att söka rätt.

Din intranätsapp – ditt utseende

Justera färger, bakgrundsbilder, ikoner, namn och texter efter din organisations grafiska profil och tonalitet. Finemang för att tydligt knyta ihop medarbetarupplevelsen i alla olika kanaler.

Ljust eller mörkt läge?

Sitevisions app anpassar sig efter vad du valt i mobilens inställningar – ljust eller mörkt läge. Soft för dig och ögonen.

Lightmode app

Vill du veta mer om funktioner i Sitevision?

Det bästa sättet att ta reda på mer om Sitevision och alla funktioner är att boka en demo. Vi visar hur det funkar – du får svar på alla dina frågor.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev