Välkommen att utveckla Sitevisions värld

När du utvecklar i Sitevision använder du moderna webbtekniker som JavaScript och React. Och genom Sitevisions öppna API kan du utveckla egen funktionalitet, integrera andra system – och få ut det mesta av Sitevision som plattform. Välkommen att utveckla Sitevisions värld.

WebApps – utveckla egna moduler

WebApps är en teknik som gör att du kan utveckla egna moduler till Sitevision. Du skapar din WebApp i valfri kodeditor och utvecklar med moderna webbtekniker som JavaScript och React.

RESTApps – skapa anpassade REST-endpoints

RESTApps gör det möjligt att skapa anpassade REST-endpoints i Sitevision. På så sätt kan du även använda Sitevision som ett Headless CMS. Du slipper jobba med dubbla uppsättningar av innehåll utan kan använda din data på fler ställen som till exempel i en mobilapp. Du kan helt enkelt presentera data, skapa och hantera innehåll på nya sätt. Och samma här: Du utvecklar RESTApps i valfri kodeditor.

Data Storage – spara data i Sitevision

Du kan spara data i Sitevisions inbyggda lagringsfunktion Data Storage. Det är en klustrad lagringslösning som du hanterar via Sitevisions redigeringsläge. Data Storage gör att du slipper installera en extern databas på en separat server. Rätt smidigt att kunna hämta data direkt från Sitevision i stället, eller hur?

Bli en del av ett större nätverk

Idag finns det hundratals certifierade Sitevision-utvecklare som möter samma utmaningar och möjligheter som du. Du blir med andra ord en del av ett större nätverk och vi tipsar starkt om att spana in developer.sitevision.se Länk till annan webbplats. – och skaffa ett utvecklarkonto när det är dags. Riktigt bra när du vill vara uppdaterad, utbyta erfarenheter och kunskap.

Utveckla till fler – Sitevision Marketplace

Sitevision Marketplace är vår marknadsplats för alla kunder. Där finns dels våra egna moduler och funktioner, dels såna som är skapade av Sitevisions partners. Många av våra kunder står inför liknande utmaningar och behov – och genom att ha din modul på Marketplace löser du problem för fler än en (win-win). Besök gärna Sitevision Marketplace Länk till annan webbplats. eller läs mer om hur det går till att utveckla för Marketplace

Ett säkert val

Sitevision testar löpande applikationen för att stå emot säkerhetshot. Vi följer noggrant utvecklingen inom säkerhetsrelaterade ämnen som sårbarhetshot mot applikationer, brandväggar och nätverk. Vid varje ny release genomför vi säkerhetstester enligt interna rutiner. Tredje part utför kontinuerligt applikationssäkerhets- och penetrationstester för att hålla hög säkerhet, bland annat i enlighet med OWASP Top10.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev