Meddelanden – snacka snabbt med dina medarbetare

Kommunicera snabbt och enkelt med dina medarbetare genom direktmeddelanden och kanaler direkt på intranätet. Du samlar utspridda medarbetare, synkar team och projekt – och får koll på kommunikationen.

Dator och iPhone som visar funktionen Meddelanden. Förstora bilden

Jobbet gjort

För att göra ditt jobb är du beroende av dina kollegor, precis som de är beroende av dig. Meddelanden gör att du kan ha snabba diskussioner och avstämningar som gör att du kommer vidare med jobbet och lösa problemen.

Ordning och reda 

Organisera ditt jobb genom att samla snabb kommunikation i kanaler. Skapa en kanal för ditt projekt, samtalsämne eller team. Ge den ett tydligt namn, bjud in rätt personer och vips har ni allt på samma plats, nära för alla. Både i datorn och på mobilen.

Synka ditt team

Håll teamet uppdaterat i kanaler. Alla blir involverade i allt från snabba puckar till idéer och beslut. Och teamet blir tajtare. Extra bonus? Det blir busenkelt att introducera nya medarbetare till projekt och diskussioner.

Sammanför medarbetare

Genom direktmeddelanden kan du chatta snabbt med dina kollegor. Förutom att det är guld värt för effektiviteten är det också perfekt för att minska avstånd på arbetsplatsen. Team som jobbar på distans blir mer sammansvetsade. Det är lika enkelt att byta en snabb mening i direktmeddelanden som vid kaffemaskinen. Det är trots allt skillnad på att jobba på samma företag och att vara jobbarkompisar. Vi föredrar det senare.

Ikon chat

Snacka snabbt med alla

Ibland vill du skriva till en mindre grupp. Till en enda person. Eller kanske bara till dig själv (att-göra-listor, viktiga länkar eller frågor som får riktigt bra svar)? Det går finfint att välja mellan alla tre.

Ikon fokus

Fokusera på rätt saker

När du enkelt och snabbt når alla kan du lägga tid på rätt saker. Hint: Det är inte att jaga reda på folk eller att söka i tusen system efter det där som din kollega sa.

Ikon moln

Säkert snack i molnet

När du använder Sitevision Meddelanden lagras och hanteras all data i en säker svensk molntjänst.

Funktioner

  • Skapa, namnge och bjud in medlemmar till kanaler
  • Skriv och kommentera inlägg, svara i trådar och bifoga filer
  • Uttryck dig som du vill – med text, bild, emoji eller GIF-bilder
  • Sök och dela filer och nyheter från Sitevision Intranät
  • Pushnotiser på datorn och i mobilen 
  • Styr utseenden med hjälp av teman

Vill du veta mer om funktioner i Sitevision?

Det bästa sättet att ta reda på mer om Sitevision och alla funktioner är att boka en demo. Vi visar hur det funkar – du får svar på alla dina frågor.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev