Transportbranschen väljer Sitevision som CMS

Vägen till framgång handlar om att engagera både kunder och medarbetare. På olika sätt och med jämna mellanrum. Har du webbplatser och intranät i Sitevision konverterar fler och du når utspridda medarbetare – oavsett om de jobbar vid en tågräls eller på kontoret.

Blogg

Var inte som alla andra – bygg varumärke och gör dig mer synlig

Som du säkert redan vet har du bara några sekunder på dig att fånga besökarens uppmärksamhet och skapa ett positivt intryck på din webbplats. Samtidigt är det viktigt att besökaren ens hittar dig i allt brus. Detta kommer Mikael Engström, Sitevision Most Valuable Professional 2022 , att berätta mer om i den här gästbloggen.

Case | Green Cargo – Intranät

Green Cargo skapar en digital arbetsplats med intranätet som nav

Green Cargo är tågbolaget som kör godståg både i Sverige, olika delar av Skandinavien och via samarbetspartners till kontinenten. Bolaget ägs av svenska staten och har cirka 2 000 medarbetare runt om i landet. Med ett anpassat och lättillgängligt intranät har Green Cargo kunnat lägga grunden för en digital arbetsplats där medarbetare kan samarbeta och ta del av information – var de än befinner sig.

Blogg

”Snacket vid kaffemaskinerna har ersatts av nyheter och kommentarer”

Tågbolaget Green Cargo har medarbetare utspridda över hela landet. Under 2019 lanserade de ett nytt intranät för att möta behoven som det medför. Kanske gjorde det dem extra förberedda för dagens distansarbete. Vi tog en pratstund med Veronica Svahlin, internkommunikatör och intranätsansvarig på Green Cargo.

Case | Soya Group – Intranät

Intranät på världens hav med Soya Group

Soya Group erbjuder sina medarbetare ett toppmodernt intranät på världens alla hav, helt utan internet.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev