Kommuner väljer Sitevision som CMS

Vill du ha ett framtidssäkrat webbpubliceringsverktyg till ditt intranät eller din webbplats där kommunikationen når fram idag – och imorgon? Fler än hälften av Sveriges kommuner har redan valt Sitevision som CMS. Förutom att de ökar engagemanget bland kommuninvånare, andra målgrupper och medarbetare uppskattar de också att tillgänglighet finns med i allt Sitevision gör.

73%

Av Sveriges kommuner
Har valt Sitevision

Blogg

Var inte som alla andra – bygg varumärke och gör dig mer synlig

Som du säkert redan vet har du bara några sekunder på dig att fånga besökarens uppmärksamhet och skapa ett positivt intryck på din webbplats. Samtidigt är det viktigt att besökaren ens hittar dig i allt brus. Detta kommer Mikael Engström, Sitevision Most Valuable Professional 2022 , att berätta mer om i den här gästbloggen.

Case | Kalix kommun – Intranät

Allt i molnet – efter massiva IT-attacken

När Kalix kommun utsattes för en hackerattack låg hela IT-systemet nere och plötsligt kunde de 1 600 medarbetarna inte kommunicera med varandra. Kommunens medskick till andra? Att nyttja molnet och låta en tredje part sköta driften.

Webbinarium

Skriv enkelt i kristider

När det är kris i samhället blir det viktigare än någonsin att skriva webbtexter som är enkla att läsa och förstå. Samtidigt kan enkla texter vara särskilt svåra att få till i kristider. Du som skriver texterna måste få ut information snabbt, trots att du är i en ansträngd och stressad situation. Dessutom är dina läsare ofta oroliga och har svårt att sålla bland all information som möter dem.

Case | Säffle kommun – Intranät

Säffle kommuns nya intranät fokuserar på samarbete

Säffle kommun behövde ett funktionellt och lättnavigerat verktyg för internkommunikation. Det nya moderna intranätet ger möjlighet till effektiva samarbeten och snabb informationsspridning. Dessutom är det snyggt.

Case | Falu kommun – Intranät

Falu kommun kombinerar Sitevision och Office 365

Med sitt nya intranät ville Falu kommun skapa en relevant startpunkt som stärker sina medarbetare. Kombinationen Sitevision och Office 365 bildar nu navet i deras digitala arbetsplats.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev