Sitevision Marketplace tar din sajt till nästa nivå, och nästa, och nästa …

Saknar du en modul eller funktion bland de 150 som är standard i Sitevision? Då är chansen stor att du hittar den på vår marknadsplats Sitevision Marketplace. Upptäck nya funktioner och moduler som gör ditt jobb med webben enkelt och roligt.

Dator, tablet och mobil med marketplace i. visas mot en lila bakgrund.

Idéerna till nya moduler kommer från trendspaningar, omvärldsbevakningar – och tusentals redaktörers behov. Det är alltså moduler som dina branschkollegor behöver för att uppfylla sina målgruppers behov. Möjligheten att du har nytta av samma lösningar är ingen högoddsare.

Prova på – hög kvalitet

Marknadsplatsen uppdateras hela tiden med nya moduler som är byggda av Sitevision och våra samarbetspartners. Modulerna är granskade och kvalitetssäkrade innan de publiceras. De uppdateras under nätterna för att din sajt ska funka sömlöst. Är du osäker på om moduler passar din webbplats? Du får alltid en prova-på-period på 14 dagar.

Ett smakprov från Sitevision Marketplace

Gör olika typer av undersökningar bland besökarna på din webbplats, skicka ut inbjudningar direkt från modulen, administrera svaren och gör analyser ...
Svart pil till höger
Med appen Nextcloud by Redpill Linpro kan du dela filer med dina medarbetare, medborgare eller samarbetspartners via din Internet eller intranätsida....
Svart pil till höger

Gör så att användare på ditt intranät kan lägga till varandra som kontakter.

Svart pil till höger

Utöka din användares profilsida på intranätet med en listning av följare.

Svart pil till höger

Vill du veta mer om funktioner i Sitevision?

Det bästa sättet att ta reda på mer om Sitevision och alla funktioner är att boka en demo. Vi visar hur det funkar – du får svar på alla dina frågor.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev