Sitevision Marketplace tar din sajt till nästa nivå, och nästa, och nästa …

Saknar du en modul eller funktion bland de 150 som är standard i Sitevision? Då är chansen stor att du hittar den på vår marknadsplats Sitevision Marketplace. Upptäck nya funktioner och moduler som gör ditt jobb med webben enkelt och roligt.

Dator, tablet och mobil med marketplace i. visas mot en lila bakgrund.

Idéerna till nya moduler kommer från trendspaningar, omvärldsbevakningar – och tusentals redaktörers behov. Det är alltså moduler som dina branschkollegor behöver för att uppfylla sina målgruppers behov. Möjligheten att du har nytta av samma lösningar är ingen högoddsare.

Prova på – hög kvalitet

Marknadsplatsen uppdateras hela tiden med nya moduler som är byggda av Sitevision och våra samarbetspartners. Modulerna är granskade och kvalitetssäkrade innan de publiceras. De uppdateras under nätterna för att din sajt ska funka sömlöst. Är du osäker på om moduler passar din webbplats? Du får alltid en prova-på-period på 14 dagar.

Ett smakprov från Sitevision Marketplace

Vem är vem? Se till att alla har koll genom att använda profilbilder på intranätet.

Svart pil till höger
Varna dina inloggade användare i visningsläge om när de är på väg att loggas ut. De får aktivt välja om de ska fortsätta vara inloggade eller inte. O...
Svart pil till höger
Med modulen Återkoppling har du möjlighet att samla in information om vad webbplatsbesökarna tycker om innehållet på en sida. Besökaren kan med ett k...
Svart pil till höger

Gör det enkelt för dina besökare att hitta och gå med i grupper. Du listar dem utifrån gruppmall eller mapp.

Svart pil till höger

Uppmärksamma dina medarbetare om vad som händer på intranätet med hjälp av notiser.

Svart pil till höger

Visa vilka grupper dina användare är med i på deras profilsidor på intranätet.

Svart pil till höger

Vill du veta mer om funktioner i Sitevision?

Det bästa sättet att ta reda på mer om Sitevision och alla funktioner är att boka en demo. Vi visar hur det funkar – du får svar på alla dina frågor.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev