Sitevision som Headless CMS

Du kan använda Sitevision som ett Headless CMS. Skapa innehållet i vårt användarvänliga gränssnitt och presentera det var du vill, med vilken design du vill.

Sitevision är ett modulbaserat CMS där du genom mallar, moduler och funktioner enkelt bygger din webbplats. Samtidigt sparas och hanteras innehållet helt åtskilt från designen. Det gör att du kan presentera innehållet på vilka enheter du vill, i vilket system du vill och med vilken design du vill. Innehållet når du genom Sitevisions öppna API och RESTApps.

Säg till exempel att du publicerar ett viktigt meddelande på din webbplats – då kan du även visa samma text i ditt företags mobilapp och på skärmarna i entrén. Det gör att din kommunikation når fram – och att du på vägen sparar tid och pengar.

Du får alltså samma funktioner som med ett Headless CMS – med skillnaden att du har ett användarvänligt CMS i grunden.

 

Vill du veta mer om funktioner i Sitevision?

Det bästa sättet att ta reda på mer om Sitevision och alla funktioner är att boka en demo. Vi visar hur det funkar – du får svar på alla dina frågor.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev