CMS för webbplatser

Toppa den digitala upplevelsen på din webbplats

Skapa webbplatser som bjuder på en skön digital upplevelse från start till mål 🏁 Och gör det på ett inspirerande sätt med Sveriges mest enkla och omtyckta CMS.

Rödhårig tjej arbetar hemma i trappa med mobil.
 %

NÖJDA WEBBPLATSKUNDER *

 %

NÖJDA SUPPORTANVÄNDARE *

 %

LÄTT CMS att komma igång med *

* Enligt Web Service Award. Ladda ner rapporten.

Vi har valt Sitevision

Bygg enkelt med färdiga moduler

Skapa webbsidor genom att välja mellan 150 färdiga moduler – och anpassa enkelt tonalitet och design. Upptäck och inspireras sen av ännu fler moduler på vår marknadsplats Sitevision Marketplace.

Fler än 150 färdiga moduler från start

Ännu fler moduler på Sitevision Marketplace

Skapade av Sitevision och partners

Kvalitetssäkrade och uppdaterade

Det du ser är vad du får

När du skapar och redigerar i Sitevision ser det precis likadant ut som när du har publicerat. Du flyttar enkelt på moduler genom att släppa och dra. Modulerna väljer du genom ett klick i menyn eller från vår marknadsplats. Det användarvänliga gränssnittet? Det har Sitevision vunnit pris för 🏆

 
Ikon moln

Sov gott med din sajt i molnet

Orolig över att fastna i gamla versioner? Och hur var det med säkerheten? Lugn, bara lugn. Din webbplats ligger i en säker, svensk molntjänst och uppdateras automatiskt till den senaste versionen.

Samla kraft med integrationer

Det finns flera färdiga integrationer till Sitevision. Vad sägs till exempel om att koppla på artificiell intelligens, ett DAM-system eller e-handel? Finns inte integrationen nu är vi gärna med och tar fram den.

Personalisera via AI direkt i Sitevision
Kraftfull webbanalys direkt i Sitevision – på svenska servrar
Digital Asset Management system direkt i Sitevision
Lättanvänt och kraftfullt Digital Asset Management system

Inspireras av våra kunder

Sitevisions kunder gör allt från sociala och digitala arbetsplatser till livsviktiga appar och intranät utan internet. Inspireras av deras resor och resultat.

Ovanligt enkelt

När du använder Sitevision är det ovanligt enkelt att lyckas. Lyckas med kommunikation som blir av och når fram – idag och imorgon.

Kommunikation som blir av

Det är enkelt att skapa, redigera och publicera. Vi brukar prata om ”tre klick – klart”. När du jobbar i Sitevision blir kommunikationen av.

Kommunikation som når fram

Det är enkelt att personalisera, engagera och analysera. Sånt som behövs för att din kommunikation ska få människor att tycka, känna och agera.

Kommunikation för framtiden

Det är enkelt idag och imorgon. Din sajt uppdateras alltid till den senaste versionen. Och Sitevision framtidsspanar, analyserar och utvecklar produkten åt rätt håll.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev