CMS för webbplatser

CMS för din webbplats

– toppa den digitala upplevelsen

Skapa webbplatser som bjuder på en skön digital upplevelse från start till mål 🏁 Och gör det på ett inspirerande sätt med Sveriges mest enkla och omtyckta CMS.

 %

NÖJDA WEBBPLATSKUNDER *

 %

NÖJDA SUPPORTANVÄNDARE *

 %

LÄTT CMS att komma igång med *

* Enligt Web Service Award. Ladda ner rapporten.

Vi har valt Sitevision

Region värmlands logotyp
Uppsala vattens logotyp
Evidensias logotyp
Dina försäkringars logotyp
Engcon logotyp
Sbabs logotyp
Sobonas logotyp
Vivida assistans logotyp
Kalix kommun logotyp
Pulsen omsorgs logotyp
PROs logotyp
Nordion energis logotyp
Nordnets logotyp

Det du ser är vad du får

När du skapar och redigerar i Sitevision ser det precis likadant ut som när du har publicerat. Du flyttar enkelt på moduler genom att släppa och dra. Modulerna väljer du genom ett klick i menyn eller från vår marknadsplats. Det användarvänliga gränssnittet? Det har Sitevision vunnit pris för 🏆 Hur mycket tid ditt företag kan spara? Räkna med Sitevision.

 
 

Personalisera mera!

Möter dina besökare samma innehåll oavsett vilka de är? Tre av fyra förväntar sig att webbplatsen ska vara relevant och anpassad efter dem. Det både ökar kundnöjdheten och gör att konverteringarna skjuter i höjden.

Rekommendera innehåll genom AI

Öka konverteringarna ...

... och kundnöjdheten 🚀

Lätt att söka – och att synas

Att synas är att finnas. Dels ska besökare hitta till din webbplats, dels ska de hitta den. Med Sitevisions sökpaket möter du dina besökares olika sökbeteenden och behov – och du får sökmotorerna att prioritera dig. Bra, eller hur?

 
 

En webbplats för alla

Vem är välkommen till din sajt? Tillgänglighet har varit viktigt för Sitevision sedan start. Idag märks det bland annat genom en rad inbyggda funktioner och tillgänglighet i allt från utbildningar till hur modulerna är byggda. Du kan alltid vara säker på att grundkoden följer råd och regler till punkt och pricka.

Tillgänglighetskontroll

Valideringskontroll

Språk och elementtyper

Kraftfull, säker och svensk webbanalys

Vilket innehåll funkar och vilket funkar inte? Vad söker besökare efter på din webbplats? Och uppfyllde den senaste kampanjen alla mål? Med webbanalys i Sitevision får du reda på allt det och lite till – alltid nära i gränssnittet.

 

Bygg enkelt med färdiga moduler

Skapa webbsidor genom att välja mellan 150 färdiga moduler – och anpassa enkelt tonalitet och design. Upptäck och inspireras sen av ännu fler moduler på vår marknadsplats Sitevision Marketplace.

Fler än 150 färdiga moduler från start

Ännu fler moduler på Sitevision Marketplace skapade av Sitevision och partners

Säkra, kvalitetssäkrade och uppdaterade

Ikon moln

Säkert med sajten i molnet

Orolig över att fastna i gamla versioner? Och hur var det med säkerheten? Lugn, bara lugn. Din webbplats ligger i en säker, svensk molntjänst och uppdateras automatiskt till den senaste versionen.

Samla kraft med integrationer

Det finns flera färdiga integrationer till Sitevision. Vad sägs till exempel om att koppla på artificiell intelligens, ett DAM-system eller e-handel? Finns inte integrationen nu är vi gärna med och tar fram den.

Marknadens enklaste videoplattform för interaktiva videoupplevelser
Personalisera via AI direkt i Sitevision
Digital Asset Management system direkt i Sitevision
Lättanvänt och kraftfullt Digital Asset Management system
Användarvänligt statistik- och underhållsverktyg för webbplatser och intranät

Inspireras av våra kunder

Sitevisions kunder gör allt från sociala och digitala arbetsplatser till livsviktiga appar och intranät utan internet. Inspireras av deras resor och resultat.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev