CMS för medlemsorganisationer

Medlemsorganisationer – så här förädlar du hela medlemsresan

Som medlemsorganisation vill du förstås attrahera och konvertera nya medlemmar. Och lika viktigt är det att skapa engagemang och lojalitet hos befintliga. Med Sitevision skapar du digitala lösningar som möter dina medlemmars behov i alla faser av medlemsresan.

Attrahera,
personalisera
och konvertera

Rekrytera medlemmar genom att attrahera, personalisera och konvertera

Attrahera

Optimera SEO och prestanda

När din webbplats syns och är snabb driver det trafik. Du får fler unika besökare, avvisningsfrekvensen sjunker och det blir enkelt att konvertera. Genom flera inbyggda funktioner kan du jobba effektivt med sökmotoroptimeringen, klättra bland sökträffarna och attrahera fler potentiella medlemmar.

Personalisera

Personalisera upplevelsen

Möt dina besökare med personaliserat innehåll. Vad läste besökaren om senast? Behövs mer information, inspiration eller är det dags för ett krispigt erbjudande? Genom att göra medlemsresan unik och personlig bygger du starka relationer och ökar chanserna till konvertering.

analysera

Analys och datadrivna beslut

Förbättra din medlemssida kontinuerligt genom Sitevisions webbanalys som ger dig mängder av insikter och underlag. Du upptäcker användarbeteenden och utvecklar webbplatsen så att den möter rätt behov i alla faser. Beslut som grundar sig på data ökar konverteringsgraden.

Exempel på medlemsorganisations startsidan i dator.Förstora bilden

Integrera

Integrationer engagerar

Har du andra system som du vill integrera med webbplatsen? Självklart går det utmärkt. Genom att samla alla verktyg på en plats skapar du en sömlös och engagerande upplevelse för din besökare – och behåller deras uppmärksamhet.

trygghet

Säkert med sajten i molnet

Läskigt med data i molnet? Vi vet att bara högsta säkerhet är gott nog. Därför ligger din webbplats i en säker, svensk molntjänst och uppdateras automatiskt till den senaste versionen.

Konvertera

Bli fler – väx mer

Genom att göra det så enkelt som möjligt att konvertera – ja, att bli medlem – på din webbplats fortsätter din organisation eller förening att växa. Smarta och skräddarsydda funktioner tillsammans med lösningar som Mina sidor gör dina besökare till engagerade medlemmar.

Mina sidor,
engagemang
och lojalitet

Från medlem till ambassadör – engagemang och lojalitet

Inloggat läge

Personliga Mina sidor

Skapa en unik medlemsupplevelse genom ett inloggat läge – eller Mina sidor. Bygg community, engagera med gamification och uppmuntra engagemang. Här finns plats för lojalitetsprogram och kommunikation i chatt, grupper och kommentarsfält. Visa att medlemmen är en viktig del av din organisation.

Lojalitet

Lojalitet – stärk banden

Självklart ska du dra nytta av Sitevisons stöd för en personaliserad upplevelse även på Mina sidor. Visa att dina medlemmars intresse och behov står i centrum. Här finns en unik chans att lära känna dina medlemmar djupare och att stärka lojaliteten. Och du lär som vanligt känna dem genom webbanalysen.

Engagemang

Ambassadörer och förtroendevalda

Engagerade medlemmar blir till slut ambassadörer. En ambassadör berättar gärna för sitt nätverk om fördelarna med din organisation och rekrytrerar på så sätt fler. Kom ihåg att ge dem extra uppmuntran och uppmärksamhet.

Förtroendevalda är en annan grupp som vinner på en medlemsida – här kommer de enkelt i kontakt med andra i samma roll, kan utbyta erfarenheter, stötta och peppa varandra. Guld värt!

Exempel på medlemsorganisations mina sidor i dator.Förstora bilden

Mobilapp

Alltid nära i appen

Självklart finns det en app för Mina sidor. Där når dina medlemmar sin profilsida, kan ta del av erbjudanden och inbjudningar och vara sociala i olika grupper. Oavsett var de befinner sig geografiskt och vilken enhet de har finns din organisation nära.


Vad ska din mobilapp innehålla? Mycket ingår från start – men det går såklart att bygga vidare på, och anpassa, mobilappen efter just din målgrupps behov.

Boka demo

Ta reda
på mer

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Du väljer själv vilken nivå på webbplats som passar din medlemsorganisation – och kan plocka funktioner och tekniska lösningar som matchar perfekt. Under en demo visar vi gärna hur Sitevision hjälper att attrahera, engagera och bygga lojalitet hos medlemmar.

Boka tid för demo


Det här får du ut av din demo:

Se hur Sitevision går att anpassa specifikt efter din medlemsorganisations behov och mål

Ta en närmare titt på funktioner som Mina sidor, personalisering och mobilappen

Se hur plattformen gör så att din organisation syns mer, attraherar fler nya medlemmar och ökar konverteringarna

Upptäck verktyg och strategier för att fördjupa relationerna med befintliga medlemmar och omvandla dem till ambassadörer

Se hur Sitevision bidrar till snabbare sidladdning och bättre ranking hos sökmotorerna

En överblick av webbanalys i Sitevision som gör att du kan ta datadrivna beslut

Upptäck hur enkelt andra system och tjänster kan integreras med Sitevision för en sömlös och kraftfull digital plattform

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev